Mit jelent a II- fokozatú méhlepény a 38. héten. Ez jó, kihúzzuk a végéig?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 11:40
1/8 anonim válasza:
Ebben a korban teljesen tökéletes, még túl is hordhatod. A méhlepény meszesedését jelenti, a IV. fokú a legrosszabb, akkor már ált. veszélyben van a baba. Mivel már finishben vagy, természetes hogy érik a lepényed, nyugi. Könnyű szülést!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
Hát igen, nem nagyon mutat arra semmi, hogy előbb kibújjon.... :)))
2012. jan. 23. 11:51
3/8 anonim válasza:
38. héten teljesen jó. A végén már inkább III. fokban érett szokott lenni.
4/8 anonim válasza:
38 hetesen már ha megszülnél is teljesen egészséges lenne a babád!
5/8 anonim válasza:
Ez még teljesen jó. Az enyémekkel ilyenkor már harmadfokú volt.
6/8 anonim válasza:
A 38. héten ez tökéletes! Mennyire vagy már nyitva? Én ilyen idősen még zárt voltam, túl is hordtam 8 nappal!
Kitartás, nemsokára kezedben lesz a Babád!
Boldog babavárást és könnyű szülést!
7/8 anonim válasza:
Most megnyugtattatok engem is :) Én 36 hetes vagyok és pénteken azt írták a leletemre hogy II.-III. fokban érett, pedig 2 hete a dokim azt mondta hogy még teljesen épp.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem vagyok nyitva egyáltalán, még jóslóm sincs.
Nektek is könnyű szülést :)
2012. jan. 24. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!