Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami jelentősége annak,...

Van valami jelentősége annak, hogy a 36. héten a méhlepény stádiuma III. fokú?

Figyelt kérdés

Tehát szülhetek a kiírt időpontnál előbb emiatt?

Az első gyerkőcnél is hasonlóan alakult a terhesség, őt a 37. héten szültem.

2012. jan. 10. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen, ezzel még kihordhatod végig. A lepény érettsége szubjektív orvosi megítélés kérdése.
2012. jan. 10. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem sincs jelentősége, max annyi, hogy már olyan sokat nem fog hízni a pocakodban a baba.
2012. jan. 10. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem már semmi! :)
2012. jan. 10. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
az azért elég ratyi méhlepény már, nagyon el van meszesedve és nem tudja megfelelően táplálni a babát... dokidat kérdezd meg sztem.
2012. jan. 10. 13:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi Mindegyőtöknek!

Igazából tudom, most már bármikor jön is a baba semmi gond nem lesz, de jó lenne ha végig a pocakban maradna.Még nem állok készen a szülésre :)

2012. jan. 10. 16:10
 6/7 Atroposz ***** válasza:
Öregszik a lepény Nagyjából a 25. hétig tökéletes (azaz ún. 0 állapotú a lepény), ezután elkezd öregedni, meszesedni, amit az ultrahangvizsgálatokon mindig fel is jegyeznek. A 25. hét után már általában 1-es érettségib fokozatú a lepény, majd tovább “érik” egészen a 3-as fokozatig. A lepény érettségéből többé-kevésbé következtethetünk a szülés várható időpontjára is, hiszen minél öregebb a lepény, annál kevésbé tudja a babát ellátni.
2012. jan. 11. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a szülés időpontjára azért nem igazán lehet belőle következtetni, mert egy ismerősömnek is már egy ideje 3-as érettségű a lepény, már a 38-at is betöltötte, valamivel kisebb a babája is, szerintem emiatt.
2012. jan. 11. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!