A 12 hetes uh-on azt mondta a doki, hogy a méhlepény a hátsó falon tapadt. A 18-20hetes genetikai uh-n meg azt, hogy a lepénytapadás a mellső falon. Van ennek valami jelentősége?
Figyelt kérdés
Ha igen mi?
Amugy minden rendben van.
Erre se mondta h baj csak fura nekem, ugy tudom nem változik a tapadás helye.
18hetes kismama
2007. dec. 12. 15:17
1/2 anonim válasza:
Nemrég volt egy egyanilyen kérdés... A hátul tapadt lepény a legideálisabb, az elöl tapadtnak önmagában nincs jelentősége, csak ha lent van és esetleg eléri a méhszájat. Figyelni fogják a lepény helyét, ahogy nő a méh, nem lesz probléma. Szerintem mindig kérdezz rá az orvosnál, megnyugtató válaszokat fog adni. Jó babavárást!
2/2 anonim válasza:
Elvileg a lepény nem vándorol, mármint egyik oldalról a másikra. Fura :-) Igazából nincs jelentősége. Azért kérdezz rá a következő ultrahangon, csak hogy tudd, amúgy tényleg semmi gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!