Hány overáll kell télire egy 1,5 évesnek és milyet célszerű venni?
Figyelt kérdés
Egyelőre kétrészesünk van, egybe részest is érdemes venni még ebben a korban is?
Másik kérdésem, honnan tudom, hogy mennyire ázik be esetleg, mert orkános az anyag, de látok hirdetéseket a vaterán, ahol külön odaírják, hogy vízálló. Tartsam a csap alá :) hogy ne a gyereken kisérletezzem ki, hogy mennyire bírja majd a havat, latyakot ?
2013. okt. 14. 05:15
1/4 gabszem válasza:
Kislányom 20 hos. Mi két részeset vettünk. Olyat amit sioverálnak árulnak, mert az vízálló elvileg, viszont nem túl vastag. Majd meglátjuk mennyire meleg, nincs még tapasztalatunk nekünk se.
2/4 anonim válasza:
Nekünk egy télre egy overál elég volt eddig (amolyan ősz végén még nagy volt, tavasz elejére már kicsit passzentos:). Ha meg mosni kellett, másnapra mindig megszáradt a radiátor előtt. Másfél évesen egyrészese volt épp, de biztos jó a kétrészes is. Vízállóság meg: boltban vettük, dettó síruhaként, bírta a vizet. Ha nem bízol benne, persze, próbáld ki a csap alatt.
3/4 anonim válasza:
Egyelőre van egy egyberészes overálunk, de én még szeretnék venni neki egy másikat is, akár kétrészest. Az egybe mindenképpen jó, mert januárba megy bölcsibe, és ha a nagyapának kell néha érte menni, nem kell annyit kínlódnia az öltözéssel.
4/4 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnek egy egyberészes overállja volt. Az elsőmnek nem orkános volt, nagyon pufi és mégis vízálló, a kicsinek orkánt vettem, ami vékonyabb és elméletileg vízálló. Majd kiderül.
Ezen felül vastag télikabátot és vastag kantáros nacit adtam/adok rájuk, nem veszek 2 részest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!