Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hány overáll kell télire egy...

Hány overáll kell télire egy 1,5 évesnek és milyet célszerű venni?

Figyelt kérdés

Egyelőre kétrészesünk van, egybe részest is érdemes venni még ebben a korban is?

Másik kérdésem, honnan tudom, hogy mennyire ázik be esetleg, mert orkános az anyag, de látok hirdetéseket a vaterán, ahol külön odaírják, hogy vízálló. Tartsam a csap alá :) hogy ne a gyereken kisérletezzem ki, hogy mennyire bírja majd a havat, latyakot ?

2013. okt. 14. 05:15
 1/4 gabszem ***** válasza:
Kislányom 20 hos. Mi két részeset vettünk. Olyat amit sioverálnak árulnak, mert az vízálló elvileg, viszont nem túl vastag. Majd meglátjuk mennyire meleg, nincs még tapasztalatunk nekünk se.
2013. okt. 14. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk egy télre egy overál elég volt eddig (amolyan ősz végén még nagy volt, tavasz elejére már kicsit passzentos:). Ha meg mosni kellett, másnapra mindig megszáradt a radiátor előtt. Másfél évesen egyrészese volt épp, de biztos jó a kétrészes is. Vízállóság meg: boltban vettük, dettó síruhaként, bírta a vizet. Ha nem bízol benne, persze, próbáld ki a csap alatt.
2013. okt. 14. 07:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyelőre van egy egyberészes overálunk, de én még szeretnék venni neki egy másikat is, akár kétrészest. Az egybe mindenképpen jó, mert januárba megy bölcsibe, és ha a nagyapának kell néha érte menni, nem kell annyit kínlódnia az öltözéssel.
2013. okt. 14. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindkét gyerekemnek egy egyberészes overállja volt. Az elsőmnek nem orkános volt, nagyon pufi és mégis vízálló, a kicsinek orkánt vettem, ami vékonyabb és elméletileg vízálló. Majd kiderül.

Ezen felül vastag télikabátot és vastag kantáros nacit adtam/adok rájuk, nem veszek 2 részest is.

2013. okt. 14. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!