Elefanten vagy D. D. Step?
Figyelt kérdés
Csizmát keresek kisfiamnak.Ti melyiket választanátok? Elafanten vagy D.D.Step?2013. okt. 4. 09:47
2/6 A kérdező kommentje:
Érveket is várok.Mi még egyik márkát sem hordtuk.Köszönöm!
2013. okt. 4. 10:10
3/6 anonim válasza:
Elefanten, Siesta vagy Linea. DDStep-et semmiképp, nagyon rossz minőségű.
4/6 anonim válasza:
Én az Elefanten-t választanám ha a kettő közül kellene.
Érv: azért mert pont ezt a márkát ajánlotta nekünk az ortopéd orvos akinél pici korában csipőszűrésen voltunk és én akkor kikérdeztem a-tól z-ig a megfelelő cipőkről.
És azt mondta az a legjobb.
5/6 anonim válasza:
A kettő közül mindenképp az Elefanten. Sokkal jobb a minősége, mint a D.D.Stepnek. Én akkor veszek D.D.Stepet, amikor végigjárom az összes boltot, és nincs megfelelő Siesta vagy Elefanten. Tavaszra vettem egy átmeneti nyitott D.D.Stepet, ami amolyan elmenős cipő. Hát alig hordta, mégis rémesen néz ki. Kifakult, elvesztette a formáját, nem szép.
6/6 anonim válasza:
A kisfiamnak széles a lábfeje, úgyhogy a dd step cipőt veszem, mert az viszonylag tág a lábfejnél. Az elefanten cipői nyomták a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!