Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » One step mennyire megbízható?

One step mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
4 napja késik, de az összes one step tesztem negatív lett. Másik teszt esetleg már mutatna valamit?
2013. szept. 8. 21:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem vált be, és itt is elég sokszor olvasok róla rossz véleményt. Érdemes másik tesztet is kipróbálni, nekem x-epil már a mensi előtt 3 nappal mutatott 2 csíkot.
2013. szept. 8. 21:15
 2/16 A kérdező kommentje:
X-epilt a nem várt napján csináltam, negatív lett, de lehet, még korai volt.
2013. szept. 8. 21:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, ha negativak a tesztek. Egy teszt meg tevedhet, de tobb nem. Raadasul kulonbozok. Nekem amugy a one step sohasem mutatott valotlant.
2013. szept. 8. 21:31
 4/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz.
2013. szept. 8. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
hagyd az x-epilt is.Nekem az már 4 nappal mutatta a nemvárt előtt a két csíkot nagyon halványan és persze semmi nem lett belőle...
2013. szept. 8. 21:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg, ha 4 nap késés után negatív, akkor nagyvalószínűséggel úgy is marad. 2 nap múlva tesztelj, ha akkornis nega akkor tuti nem vagy az. De szerintem így sem:(

Soha az életemben nem volt álnegatív meg álpozitív tesztem.

Az utolsónak meg annyit,,hogyazért lett pozitívmnem várt előtt, mert lehet valami elindult demegszakadt. De ezt írják is és mondják is az orvosok.

37+2

2013. szept. 8. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen az infót kedves.Tisztában vagyok vele mit jelent.Majd 4 éve próbálkozunk,akár doktorálhatnék is már! :) De egyszer volt igazi pozi,amikor biztos volt,a legutóbbi x-epil mind a 4 kétcsíkos volt de nem olyan mint akkor egyszer.Úgyhogy szerintem a tesztekkel csináltak valamit...mert régen nekem sem fordult elő soha ilyen.Mindegy a témához annyira ez nem is tartozott.A többiben egyetértek kedves utolsó kismami.
2013. szept. 8. 21:46
 8/16 anonim ***** válasza:

Elhiszem,,hogy borzalmas a várakozás, de úgy hiszem rosszabb a sok csalódást nézni. Nem várt napja utáni 6. napon teszteltem elsőnek. Nehéz volt várni, de megérte.

Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön.

2013. szept. 8. 21:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok.Még valami,csak már dühös vagyok a tesztekre,főleg az x-epilre.One steppet szoktam én is használni szinte mindig csak most nem rendeltem és így vennem kellett valamit,a One step az soha nem vezetett félre,sztem nagyon jó megbízható,és olcsó is. :)
2013. szept. 8. 21:54
 10/16 anonim ***** válasza:
8-as igazad van,ma megfogadtam én is hogy nem csinálok ilyet.Nincs értelme.:) Neked pedig boldog babavárást! :)
2013. szept. 8. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!