Tudnátok nekem kedves, felelősségteljes, megbízható (magán) nőgyógyászt ajánlani?
Sziasztok!
Pilisvörösváron lakunk, így ez a környék, illetve a II-III. kerület jöhet szóba. Magánrendelést keresek, extra kívánalmam, hogy az illető orvos ne a Margitban praktizáljon szülészként :)
Tudnátok ajánlani valakit? A doktornő, akinél a fiam született, már nem itthon dolgozik :(
Köszönöm előre is!
Amit én ajánlani tudok az a 12. kerben van:
Én a Mammut mellett lévő Szent Ferenc Egészségügyi Központba jártam dr. Kollár Zoltánhoz, nagyon kedves, aranyos, figyelmes, lekiismeretes, jó szakembernek tartom. A babát csak azért nem nála szülöm, mert elköltöztünk a környékről, és nagyon sokat kellene utazgatnom...
Csütörtökönként rendel, helyben van az ultrahang is.
én őt ajánlom, II. kerületben van a magánrendelése:
egyébként pedig a Honvéd kórházban van a rendes rendelése. Nagyon korrekt doki, és maximálisan meg voltam vele elégedve. Márciusban szültem nála, és hozzá is jártam terhesgondozásra.
Köszönöm a válaszokat!
Nincs ingerenciám tesztelgetni, azért is írtam le az elvárásaimat (jaj de furán hangzik :D), energiám meg végképp nincs elmenni az összes sztkba (ahonnan el is hajtanak, ha nem vagyok kerületi lakos - tapasztalat) és minden dokihoz időpontot kérni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!