Előfordul a one step teszteknél a horpadás,de ez nem befolyásol semmit.Ha tényleg pozitív a teszt,erős pozitív,akkor nem kell keresgélni a csíkot,az szépen ott lesz.Próbáld ki ugyanebben a márkában az ovulációs tesztet.Az is horpadós,de ha pozi,akkor azt nem tudod félreértelmezni.
Nekem ez a fajta teszt mutatott szép ppozitívat nemvárt napján.Vettem a clear blue-t,az is kimutatta és valóban babát várok.Szóval nekem nem volt vele gondom.
2013. szept. 9. 07:01
14/16 anonim válasza:
Érdekes ez a teszt szerintem teljesen negatív, látom, hogy valami kis "kosz" folt van ott, de ebből nem hiszem, hogy baba lesz. 4 nap késés után már azért ennél erősebbet kellene mutatnia. Azért fura ez a teszt mert a kontról csík is olyan halványka rajta. Nekem a Gabriell volt ehhez hasonló, igaz akkor már tudtam, hogy terhes vagyok, kb. 6-7 hetesen csináltam meg egy gabriell tesztet és a kontorl is ilyen halvány volt a második csík pedig még annál is valamivel halványabb. Amit viszont tapasztalatból mondok, hogy ha pozitív egy teszt azon a második csík is rózsaszín , lehet látni, hogy nem szürke nem átlátszó hanem még ha halványan is de rózsaszín az egész csík.
2013. szept. 9. 07:45
15/16 anonim válasza:
Nekem ez is kimutatta meg a többi is, de sokan szidják. Én vennék a helyedben másik fajtát, ha az is negatív, akkor valószínűleg nem tehesség miatt késik. Ha babat akarsz, drukkolok! :-)
2013. szept. 9. 07:45
16/16 anonim válasza:
nekem eddig mindig bevált. A nem várt előtt négy nappal már halvány pozitív volt.
Ha később volt az ovulációd, akkor simán lehet még negatív a teszt. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek máshogy termelődik a hcg.
Várj szerintem pár napot, és reggeli első pisiből tesztelj megint, akkor azért már késői peteérés esetén is ki kell mutatnia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!