Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » One step mennyire megbízható?

One step mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
4 napja késik, de az összes one step tesztem negatív lett. Másik teszt esetleg már mutatna valamit?
2013. szept. 8. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Még valami, 8as vagyok. Expect terhességi teszt...:-)
2013. szept. 8. 21:57
 12/16 A kérdező kommentje:

A legfőbb gondom az, hogy minden tesztem így néz ki:

[link]

Ahol a teszt csíknak kellene lennie, vagy egy kis horpadás, de van olyan tesztem, ahol az egész ilyen:

[link]

2013. szept. 9. 05:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Előfordul a one step teszteknél a horpadás,de ez nem befolyásol semmit.Ha tényleg pozitív a teszt,erős pozitív,akkor nem kell keresgélni a csíkot,az szépen ott lesz.Próbáld ki ugyanebben a márkában az ovulációs tesztet.Az is horpadós,de ha pozi,akkor azt nem tudod félreértelmezni.

Nekem ez a fajta teszt mutatott szép ppozitívat nemvárt napján.Vettem a clear blue-t,az is kimutatta és valóban babát várok.Szóval nekem nem volt vele gondom.

2013. szept. 9. 07:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a teszt szerintem teljesen negatív, látom, hogy valami kis "kosz" folt van ott, de ebből nem hiszem, hogy baba lesz. 4 nap késés után már azért ennél erősebbet kellene mutatnia. Azért fura ez a teszt mert a kontról csík is olyan halványka rajta. Nekem a Gabriell volt ehhez hasonló, igaz akkor már tudtam, hogy terhes vagyok, kb. 6-7 hetesen csináltam meg egy gabriell tesztet és a kontorl is ilyen halvány volt a második csík pedig még annál is valamivel halványabb. Amit viszont tapasztalatból mondok, hogy ha pozitív egy teszt azon a második csík is rózsaszín , lehet látni, hogy nem szürke nem átlátszó hanem még ha halványan is de rózsaszín az egész csík.
2013. szept. 9. 07:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem ez is kimutatta meg a többi is, de sokan szidják. Én vennék a helyedben másik fajtát, ha az is negatív, akkor valószínűleg nem tehesség miatt késik. Ha babat akarsz, drukkolok! :-)
2013. szept. 9. 07:45
 16/16 anonim ***** válasza:

nekem eddig mindig bevált. A nem várt előtt négy nappal már halvány pozitív volt.

Ha később volt az ovulációd, akkor simán lehet még negatív a teszt. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek máshogy termelődik a hcg.

Várj szerintem pár napot, és reggeli első pisiből tesztelj megint, akkor azért már késői peteérés esetén is ki kell mutatnia.

Tudod, hogy mikor volt az ovud? Hődet méred?

2013. szept. 9. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!