Első babás kismama vagyok, február-márciusban szülök és ruhákkal kapcsolatosan kérnék tanácsot?
Figyelt kérdés
Tavaly ilyenkor volt a legnagyobb hó,szóval rossz időre számítok.Hány db és hányas body,rugdalózó kell? pár hónapra előre szeretnék majd bevásárolni ,kb mondjuk fél évre előre és rugdalózó,body párti vagyok.
illetve hány db zokni,sapi ilyesmi kell?
Légyszi,ha időtök engedi még kérnék tanácsot,hogy milyen háló-bunda zsákokat kell és mennyit ? Ezekkel nem vagyok tisztában,sőt azt sem tudom melyiket mikor,hova?
oh és még annyi,hogy textil pelenkából mennyit vettetek mindenféle használatra (kivéve pelenkázás) ?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 22. 18:47
11/11 Claudia1615 válasza:
Nyugodtan hallgass a szivedre! Énis igy voltam semmit se tudtam. Mikor megszületett egyből minden rendbe jött. Nem érdemes olyan sok mindent venni én 3 vettem vagy 4 folyamatosan mostam nem volt olyan hogy ne lett volna kéznél a textilből pedig kell egy pár darab az biztos az mindég kell és nagyon sokáig.remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!