Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama, aki február...

Van olyan kismama, aki február 27-re van kiírva? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Február 20. még belefér? :)
2011. jan. 29. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én pont akkorra vagyok kiírva, de szerintem korábban meglesz a kisfiam! A Jahn Ferencben fogok szülni, nincsen semmi fogadottam bízom az eü. dolgozók elhivatottságában! Még se

mmi jele a szülésnek, kivéve, hogy időnként fáj a méhszájam gyaloglás séta közben, szerintem a nyomás miatt, kissé ránehezedik a fejecskéjével. Egyébként nagyon aktív, napi 2-3-szor csuklik, a magam. részéről a fránya gyomorsavval harcolok ez keseríti meg főleg az éjszakáimat és sajnos egy kis hányingerrel is küzdök, ezen kívül jól vagyok, boldog vagyok és nagyon várom már a Nagy Találkozást!!! És Te kedves kérdező?

2011. jan. 29. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia én február 24.-re vagyok kiírva :) Eddig lekopogom nagyon jól vagyok azon kívül hogy sűrűn kell pisilnem de ez természetes :) csütörtökön nézett a dokim teljesen zárt a méhszájam. Hétfőn megyünk CTG-re és az utolsó vérvételre. Nekem első baba kislány lesz.

És te hogy vagy?

2011. jan. 29. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Febr. 22.

Jól vagyok viszonylag, második baba. Eléggé fáj a medencém, a szeméremcsontom és derekam (főleg mert a 16 hónapos lányom után még rohangálok, néha emelem, sokat ülök a földön, hajolok, játszok Vele). Sok a jóslóm is. Kedden nézett a dokim, teljesen zárt vagyok, a lányom befordult de még elég magasan fekszik. Jövő héten megyek ctg-re, majd 7én uh-ra.

Te hogy vagy?

2011. jan. 29. 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én is jól vagyok,ugyanolyan tünetekkel mint ti.Nekem az elsö babám,és kislány.És Győrben fogok szülni.Már nagyon várom,tele vagyok izgalommal,és kiváncsisággal.
2011. jan. 29. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Szintén hasonló érzésekkel, mint ti. Mondjuk az én pocim már eléggé leszállt. Néha nyom a kicsi fejecskéjével, de tűrhető. Ma elég sokat keményedett a pocakom.

Nagyon várom már, hogy kint legyen a kicsikém! :)

2011. jan. 29. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én február 28-ára vagyok kiírva, de február 22-én szülök császárral, ha a kislegény bent akar marad addig.

A gyomorsavval én is nagyon kűzdök, hánytam is miatta a napokba, pedig egész terhesség alatt 5* hánytam csak.

Nekem már több, mint egy hete leszállt a pocakom. Vannak jóslófájásaim, és volt többször erős többperces görcsöm is, de elmúlt.

A kisfiam (első baba)nyom odalent. Napi 1-4*csuklik legalább és újabban nyújtózkodik, lent feszít, és fönt is a két térdecskével. Én ma megyek orvoshoz, és ultrahang is ma lesz. Egyre fáradékonyabb vagyok, és a család szerint már szélesedik a szám...

Izgulok már nagyon, hogy mikor is érkezik.

2011. jan. 31. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!