Most komolyan 10-20ezer forint egy téli overál, ami még nem is egy nagy durranás?

Figyelt kérdés

Eddig mindig használtan vettem, de mivel a lányom kezd nagyobbacska lenni, gondoltam hogy vmi komolyabbat is vehetnénk, ami tényleg vízálló, ha szánkózik vagy ilyesmi..

De hát ez őrület, hogy egy normálisabb overál használtan is 6-7Ft-nál kezdődik...és hát ugye kéne 2 darab váltásnak...

Ti hol vesztek ilyesmit? 104-110es méret

köszi

2013. aug. 29. 14:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még van olyan, hogy bizományi?? De még sztem korai, nem hiszem, hogy lehet már kapni..csak én nagyon nem szeretek az utolsó pillanatban keresgélni..ugyanez van a bababörzéken is...:-(
2013. aug. 29. 16:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is minden évben ledöbbenek, pedig már 7 éves a nagyobbik fiam, de ez van :)

Mi úgy szoktuk, hogy veszünk egy egyberészest és egy kantáros nadrágot, természetesen mindkettőből vízállót. Szerintem ennek alap dolognak kéne lennie egy overálnál, kivéve persze a kínai műszálas vackokat, amibe csak beleizzad a gyerek... 1x kaptunk egyet, na azóta kerülöm a kínai cuccokat.

Télikabátból is 2 van, az egyik ált. egy technikai kabát, ami vékonynak tűnik, de nagyon jól tartja a meleget és persze full víz- és szélálló, a másik pedig egy kicsit csinosabb kabát.

Szóval én már ősszel elkezdem nézegetni a télikabátokat és az overálokat, a neten és a boltokban is. Eddig még szinte mindent a Teszvesz-en vagy a Vaterán vettem és 1-2 kivételtől eltekintve sosem csalódtam. Kifejezetten a márkás, jó minőségű darabokra vadászok.

Mondjuk nekem mázlim van, mert 2 fiam van, mindkettő téli, így elég a nagynak 1x megvennem az időtálló cuccokat, azok szinte mindig jók még a kicsire is :)

2013. aug. 29. 16:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Az alap dolog alatt a vízállóságot értettem :)
2013. aug. 29. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Soha semmit ne vegyél szezonjában ha spórolni akarsz. Amikor vége a szezonnak, szinte mindenhol 50-60-70%-os leárazás van. Ha anyagilag megteheted vegyél tavasszal overált a következő télre a gyermeknek.
2013. szept. 4. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért annyira nem drága még 10 ezer sem. Eleve én sem értem minek kettő, de mindegy. De ha tényleg azt nézed, hogy egy kell neki, ez az alap téli ruha darabja, ami védi hidegtől, víztől mindentől, akkor mennyi legyen? Ez nem egy kis pulóver. A saját téli kabátodon is csodálkozol hogy miért annyival drágább a többi ruha darabnál? Értem én, hogy minden évben kinövi és másik kell, de akkor is eladod és úgy veszel másikat. Csak az elsőbe nem tudod belepótolni az előző évi árát.
2013. szept. 6. 09:06
 16/16 A kérdező kommentje:

szia, köszi a választ..

hát 10ért vagy gagyit tudok venni újonnan, vagy jobbat használtan.

Az új jófajták meg 15-20ezer Ft-ok..legalábbis ahol eddig találtam...

De ma itt nálunk börze lesz, elmegyek, hátha kifogok vmi jót..:-))

2 kell, mert a lányom még nem teljesen szobatiszta, mondjuk ez nem tartozik ide, és mit csinálok, ha pl. oviba menet bepisil, vagy mégis vmiért beázik, és akkor miben viszik ki az udvarra, meg miben hozom haza? Akkor szaladgáljak ruháért? De ettől függetelnül azért sztem egy váltás mindig kell mindenből...

2013. szept. 7. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!