Most komolyan 10-20ezer forint egy téli overál, ami még nem is egy nagy durranás?
Eddig mindig használtan vettem, de mivel a lányom kezd nagyobbacska lenni, gondoltam hogy vmi komolyabbat is vehetnénk, ami tényleg vízálló, ha szánkózik vagy ilyesmi..
De hát ez őrület, hogy egy normálisabb overál használtan is 6-7Ft-nál kezdődik...és hát ugye kéne 2 darab váltásnak...
Ti hol vesztek ilyesmit? 104-110es méret
köszi
Téli overall mindig nagyon drága volt.
Vatera,apród.
Minek kell kettő? Ha vízhatlan, akkor csak le kell törölni ha bementek. Nekem egy volt eddig mindig.
Bárhol vehetsz, csak tényleg vízálló és meleg legyen. Tavaly én is hétért vettem a fiamnak. Idén is annyi lesz...
nem tom, tök el vagyok tájolódva, tavaly kifogtuk ezt a síoverált visszanéztem, 2ezerért, szuperjó, gondoltam idén újat veszek 7-ért..:-D
Vhogy nem számítottam ennyire...:-((
utolsó Te is használtan vettél 7ért?
Újat vettem tavaly, most másfél éves a fiam, akkor nekem még pici kellett. Az volt hétezer, babára való. Most is vennem kell majd, nemsokára elkezdem keresni...
Vegyél használtat, rá lehet futni jóra is, az amit tavaly télen használt a fiam annak például semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!