Tapasztalt anyukák! Mekkorát nőhet majd télig a lányom lába?
Figyelt kérdés
A lányom 20 hónapos, az ősszel vettük meg neki az első "igazi" cipőjét, akkor 19-es méretűt kapott, téli kisbakancsból pedig 20-ast. A kiscipőt egész februárig tudta hordani, a bakancs eleinte picit nagy volt, vastag zoknival elment. Most van neki egy 20-as szandálja, az pont jó, (talán nemsokára kinövi), egy 21-es szandálja, és egy szintén 21-es zárt cipője, ezek viselhetőek, talán fél cm-el nagyobbak. Szóval most lenne lehetőségem nagyon-nagyon alkalmi áron venni téli cipőcskéket, pl. 23/24-es gyönyörű hótaposót, bundás bakancsot, 24-es őszi/tavaszi zárt cipőt (esetleg jövő tavaszra), csak nem tudom, megéri-e megvenni. Nőhet-e a lányom lába télig ekkorát? Vagy csak ott áll majd a polcon, és mire belenő a lába, lemegy a szezon?2013. máj. 31. 22:41
1/5 anonim válasza:
Én nem biztos hogy megvenném, az én lányom tavaly ősszel 2,5 éves volt és 26 lába volt, nem győztük addig a cipőt venni és a kortársainak kisebb lába volt. Most viszont még mindig 26 a lába és még a tavalyi ősze zárt szandija és cipője is jó rá.
2/5 anonim válasza:
Hát, szerintem a 23/24-es nagy lesz még. Nem fog 2-3 számot nőni a lányod lába ennyi idő alatt. A 23-as is nagy lesz még neki, nem vennénk ennyire előre cipőt. A 2 Kislányomnak 1 évesen 20-as szandált vettünk, tavaly 22-es szandált és zárt cipőt, idén 23-as a szandálja, a gumicsizmája és a sport cipője, a 24-es még nagyon nagy.
3/5 anonim válasza:
Nőhet, de nincs rá garancia. Lehet hogy 22-n megáll.
Ha esetleg eladós kedvű vagy, akkor felteheted a Vaterára később, ha tényleg olcsó, akkor annyiért ott is biztosan megveszik.
4/5 anonim válasza:
Én inkább csak 22\23 venék neki anál nem hiszem hogy nagyobb kéne .
5/5 anonim válasza:
3 éves lányom hord 25\26cipöt,szandált .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!