Tapasztalt anyukákmit csináljak?
Kislányom 14 hónapos! Boldog,jó kedvű mindig! Most indult el,állandóan menne! Soha nem áll meg!
A problémám az lenne,hogy 4 napja szinte semmit nem akar enni! Csak csipeget az ételből! Pár kanállal eszik csak,aztán elfordul,vagy kiköpi! Tegap voltunk az orvosnál semmi baja! Jön a foga,az biztos! Ez miatt lenne,hogy nem akar enni rendesen? Cicizik még! Most kb 9,5 kg és 80 cm!
Szerintetek mi baj lehet? Nem kicsi a súllya? Kétsgbe vagyok eseve! :(
persze, a fogzástól simán lehet, hogy nem eszik
türelem, hűtés, kenegetés
Fogzás miatt is lehet!
Egyébként az én lányom 10 hónapos volt mikor elindult, egyébként nagyon jó evő, de akkor majdnem 1 hónapig alig akart enni. Gyerekorvos azt mondta nekem, lehet a mozgásfejlődés miatt is, mert ilyenkor mikor elindulnak, a mozgást helyezik előtérbe, és kevesebbet esznek. Én is így voltam vele, hogy szinte semmi nem kellett neki, sem a gyümölcs, sem a főtt étel, semmi. Játszva tudtam egy-két falatot etetni vele. Most lesz 14 hónapos és helyre állt az evés. Bár most jönnek az örlő fogai, úgyhogy kicsit megint alábbhagyott az étvágya.
Egyébként az én lányom 78 cm és 11 kg.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!!:)
Kicsit azért kellemetlen,amikor mindenki azt mondja,hogy olyan kis sovány,miért nem etetem gyakrabban?
Ilyenkor úgy felmegy a pumpa bennem! ( anyósom főleg!!)Tele van a hűtő az ő joghurtjaival,bébiételeivel stb.. Nem tehetek róla,hogy egyszerűen csak csipeget!
Mondjuk én meg a párom sem vagyunk valani kövérek,inkább magasak vagyunk!
A fiam, amikor jött a foga, abban a 3-4 napban szinte semmit nem evett és ez mindig így volt.
Ez járhat simán együtt a fogzással.
Amúgy meg vannak hízékony és vannak egyáltalán nem hízékony gyerekek, emberek. Addig, amíg egy gyerek genetikailag, a testfelépítéséből kifolyólag vékony és nem azért, mert nincs megfelelően etetve, addig meg gond egy szál se. És ő érzi, hogy mennyi étel elég neki, beletömni úgysem tudod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!