Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Tapasztalt anyukák, mennyi...

Tapasztalt anyukák, mennyi ruha kell?

Figyelt kérdés

Lassan befejezem a munkát, és nem dolgozom már, kaptam három zsák ruhát, és szeretném átválogatni. A szekrény, amibe tudom majd pakolni a ruhácskákat, nem olyan hatalmas, és szeretném ésszerűen feltölteni, a többit pedig eltennia tárolóba, mert később jó lesz majd, viszont nem tudom, hogy miből mennyit hagyjak elől. Augusztus végére vagyok kiírva. Miből mennyit tegyek el, hogy el is férjek a szekrényben, átlátható is legyen és mindenből annyi legyen, hogy elég is legyen? Első baba lesz.

Köszönöm a segítséget!

2013. máj. 20. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyit akarsz mosni. Ha minden nap, akkor elég neki mindenből 3-4. De ha mondjuk csak egy héten egyszer, akkor nyilván sok kell mindenből. Én is feltöltöttem ésszerűen a szekrényt, aztán átrendeztem 20szor. Most már igazából nem is használom. Szerintem addig ne pakolj nagyon be, amíg nem látod, hogy miből mennyi fogy, mert akkor kezdheted előröl. Sok mindentől függ, hogy mennyi ruha elég. Pl hányszor kakilja össze a baba, hányszor bukja le egy nap alatt. Van, hogy egy nap elég egy szerelés, de van, hogy 3szor át kell öltöztetned.
2013. máj. 20. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem 56-osokat hagyd elől, és 2-3db 62-est is. legyen rövid ujjú body elől, hosszú ujjú rugi, ujjatlan rugi. Legyen kéznél egy kardigán is 56-os vagy 62-es méretben.
2013. máj. 20. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem minden 56-ost hagyj elől, és még a 62-esekből is párat!Ha elrakod, akkor úgy kinövi, hogy nem is adtad rá egyszer sem, ezt tapasztalatból mondom..az én kislányom tavaly augusztus végén született, és kellett vastag is vékony is az első hetekbe a megőrült időjárás miatt..És valóban sok ruha kell, ha valami "baleset" történik, ne kelljen minden nap mosnod, legyen mit ráadni.

Boldog babavárást és jó egészséget mindkettőtöknek!!

2013. máj. 26. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!