Tapasztalt anyukák, mennyi ruha kell?
Lassan befejezem a munkát, és nem dolgozom már, kaptam három zsák ruhát, és szeretném átválogatni. A szekrény, amibe tudom majd pakolni a ruhácskákat, nem olyan hatalmas, és szeretném ésszerűen feltölteni, a többit pedig eltennia tárolóba, mert később jó lesz majd, viszont nem tudom, hogy miből mennyit hagyjak elől. Augusztus végére vagyok kiírva. Miből mennyit tegyek el, hogy el is férjek a szekrényben, átlátható is legyen és mindenből annyi legyen, hogy elég is legyen? Első baba lesz.
Köszönöm a segítséget!
Szerintem minden 56-ost hagyj elől, és még a 62-esekből is párat!Ha elrakod, akkor úgy kinövi, hogy nem is adtad rá egyszer sem, ezt tapasztalatból mondom..az én kislányom tavaly augusztus végén született, és kellett vastag is vékony is az első hetekbe a megőrült időjárás miatt..És valóban sok ruha kell, ha valami "baleset" történik, ne kelljen minden nap mosnod, legyen mit ráadni.
Boldog babavárást és jó egészséget mindkettőtöknek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!