Görbe szakértök és tapasztalt nők! Mi lehet a bajom hogy nem jön a baba? (a többi lent)
2. honap closti (napi 1 és 5 napig)és e honapban átjárhatóságim is meg volt! Mondjon már valaki valami biztatót,már évek ota szeretnénk egy babukát,de csak nem jön!
Ja ,a páromnál minden rendbe van,nálam van valami gond.
Válaszokat elöre is köszönöm!
Szia!
Én először is elmennék egy endokrinológushoz, aki csinál a ciklusod bizonyos napján hormonvérvételt, csinál TSH (pajzsmirigy) vizsgálatot, és terheléses cukor és inzulint!
Nem nagyon értek az ilyen hormonos dolgokhoz,sajnos!
Elmék a nődokimhoz és rákérdek igy erre! régebben találtak göböket a pajzsmirigyemen,de akkor a vérvétel rendbe volt,a háziorvosom szerint. Van túl sulyom ez is gond,de nagyon nehezen tudok fogyni.Lehet h ez is a pajzsmirigy miatt van. Kedves válaszolo:Nagyon köszi a válasz,tanácsot!
Mindenképpen hormonvizsgálat és terheléses cukor+inzulin vizsgálat kell.
Lehet egyszerű magas prolaktin miatt nem jön, lehet pajzsmirigy, de lehet PCO is.
Holnap megyek is a dokihoz,és kérek ilyen vizsgálatokat.Remélem ez mind ingyenes lesz,tb-re megcsinálják.Majd még irok h mit mond a doki,nagyon kiváncsi vagyok rá!
Egyébként a görbémen látszik valami gond? Szerintem az rendbe van,de javitsatok ki ha nem!
Neked is volt hasonlo problémád? sikerült neked a baba?
Mindenkinek kivánom h teljesüljön a vágy!
A görbéd rendben van.
A hormonok kiértékelését, és a vizsgálatokat, csakis endokrinológusra bízd, semmiképp ne háziorvosra. Mi volt az az érték, amire azt mondta a házidokid, hogy rendben van?
Sajnos ez egy speciális szakterület, így még a nődoki sem ért hozzá igazán.
Na megjártam a dokit. Nem volt bent az én nögyogyászom,sajnos.Ezért ugy harcoltam ki a hormon vizsgálati beutalot egy másik dokitol...szoszerint ki könyörögtem...holnap megyek is,az lesz a ciklusom 3.napja. Még ezt se tudta a doki,h ezen a napon kell levenni a vért....tiszta ideg lettem miatta.
utolso válaszolonak:Az akkori papirom nincs meg.nem tudom az értékét,de a házidoki azt mondta jo...erre emlékszem, de nem tudom. Most majd ki derül h mi a baj.Remélem....
Ja meg ma mondta egy ism.hogy ki kellene probálnom a cérna beültetést,neki ugy jött a baba!Ma kibabáztam magam,olyan édes kisfiuk lett!
20ezer ft 1 kezelés azt mondta! Tapasztalatok erröl van nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!