Fiús anyukák! Ing problémám van, segítene valaki?
Figyelt kérdés
Ma vettem a párom kisfiának a kínaiban egy inget, 31/32-es méretű. Én nem ezt a méretezést ismerem, amúgy 122-es méret a jó rá. Attól tartok, hogy nem jó méretet vettem.
Van esetleg valakinek otthon egy hasonló méretezésű inge vagy felsője? Kb. mekkora európai méretnek fele meg?
2013. máj. 24. 15:55
1/3 anonim válasza:
A nyak körméretét jelzi a 31-32.Nekem van egy 5 és fél éves fiam,30-31 -es inget hord,ruhamérete 116-122.Szerintem jó lehet az az ing.
2/3 A kérdező kommentje:
Amúgy elég vékonyka fiú, és olyan nagynak tűnt az ing, most hogy hazahoztam, de szerintem is jó lesz.
Köszönöm a választ!
2013. máj. 24. 18:28
3/3 anonim válasza:
Nekem is 122-es ruhákat hord a nagyobbik fiam és az ő ingébe 28-29 van írva, de simán jó rá, pedig hosszú ujjú.
A kínai méretezésben sose bízz, inkább vigyél magaddal egyet az ingei közül és ahhoz mérd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!