Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Fiús anyukák! Ing problémám...

Fiús anyukák! Ing problémám van, segítene valaki?

Figyelt kérdés

Ma vettem a párom kisfiának a kínaiban egy inget, 31/32-es méretű. Én nem ezt a méretezést ismerem, amúgy 122-es méret a jó rá. Attól tartok, hogy nem jó méretet vettem.

Van esetleg valakinek otthon egy hasonló méretezésű inge vagy felsője? Kb. mekkora európai méretnek fele meg?

2013. máj. 24. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
A nyak körméretét jelzi a 31-32.Nekem van egy 5 és fél éves fiam,30-31 -es inget hord,ruhamérete 116-122.Szerintem jó lehet az az ing.
2013. máj. 24. 17:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Amúgy elég vékonyka fiú, és olyan nagynak tűnt az ing, most hogy hazahoztam, de szerintem is jó lesz.

Köszönöm a választ!

2013. máj. 24. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is 122-es ruhákat hord a nagyobbik fiam és az ő ingébe 28-29 van írva, de simán jó rá, pedig hosszú ujjú.

A kínai méretezésben sose bízz, inkább vigyél magaddal egyet az ingei közül és ahhoz mérd.

2013. máj. 24. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!