Tapasztalt Anyukák, segítség! Alvás ügyben van problémám! Ilyenkor mi a teendő, mi a baj?
Párodnak nyugi, el fog múlni a dolog! :)
A második szeparációs szorongás idején, 18 hónapos kor körül sok kisgyerekkel előfordul ilyen átmenetileg. Ilyenkor ő nincs ébren teljesen, ezért is nem tudod megnyugtatni, mert olyan, mintha még mindig csak álmodna! Ne ijedj meg, tudom, hogy ijesztő, és elkeserítő, hogy nem tudsz segíteni neki, de ne fogd fel kudarcként!
A fiamnál ugyanez volt ennyi idősen, és egyre ritkábban fordult elő, majd el is múlt végleg! Most ahogy olvastam a kérdésedet, már 25 hónapos a kis krapek, és már csak annyi maradt meg bennem az egészből, hogy "tényleg, ilyen is volt, de mikor is?"
Szóval semmi baj! Egyébként ilyenkor nálunk csak az vált be, hogy kivettem az ágyból, felvettem, és sétáltam vele pár percig a szobában, közben csendben nyugtattam. Aztán lefektettem, és simogattam, pár perc múlva már békésen aludt! De amíg ki nem vettem az ágyból, addig csak csapkodott és zokogott, rám sem hederített!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!