Ajánlanátok nagyon nagyon melegen tartó ruhamárkákat egy 1 éves ( nem járó ) és egy 3 éves gyereknek ?
Figyelt kérdés
A gyerekeim nagyon fázosak, nem szeretnek kint lenni a hidegbe. Pedig mindig jól fel öltöztetett őket. Kaptunk egy lehetőséget elmenni Lappföldre, de őszintén nem tudom oda mit adhatnék rájuk.dec. 12. 10:39
1/8 anonim válasza:
Decathlonban van síaláöltözet kicsiknek. Harisnya, nadrág, póló, rugi, lehet válogatni. Legyen befedve a kezük is, nyakuk is, ne legyen kint a bokájuk. Rétegesen bundázd őket fel, hogy lehessen módosítani, ha mozognak, bementek valahova, kisüt a nap. A Nextes ruhák vastagabbak, mint egy Pepco vagy H&M, de drasztikus különbséget nem okoz, szerintem ezért ne vásárolj be. Nekünk sima Sinsayes kezeslábas overál van, alá melegítő alsó felső, nem szoktam, de akár még harisnyát is adhatsz rájuk, vagy síaláöltözetet, és azzal már egy fagyasztóban sem fognak fázni. Az egyémek is szörnyen fázósak, én is az vagyok. Arra figyelj, hogy a nagyon vastag ruciban nehéz lesz mozogni, és nem fogják élvezni sokáig. Ha a kicsi még babakocsizik, arra is lehet tenni/venni valami takarót, ami kicsit szigeteli. Lehet venni ilyen elektromos kézmelegítőt is, ha mégis átfagytak, most vettem a húgomnak (aki szintén fázós), usb-vel tölthető, 6 óráig működik.
2/8 anonim válasza:
Bent a lakásban hány fok van ?
18-21 fok az ideális , 18 éjjel 20-21 nappal . Nincs agyon fűtve , és azért fázósak kint ?
Mert általában ez szokott lenni , a szülőn múlik.
3/8 anonim válasza:
Decathlonos ruháknál mindig oda írják, hogy hány fokhoz ajánlott. Nem kell vastagnak lennie, technikai anyagnál nem attól függ.
4/8 anonim válasza:
#2 Mi van, ha valaki fázik 18 fokban? Akkor fázzon élete végéig kint is bent is, csak mert valaki szerint az az ideális? Vagy ha azt mondod, hogy öltözzön fel bent, ha fázik, akkor miért ne kint öltözzön fel, ha fázik, és bent legyen jó idő? Imádom, amikor az emberek kontráznak, hogy kinél van hidegebb otthon, mintha ettől ők különlegesebb emberek lennének.
5/8 anonim válasza:
4!
Igen. Én pl a 22 fokban is fázok bent. Minimum 24 kell, hogy jól érezzem magam.
6/8 anonim válasza:
Nálunk is 25 fok van, én is ebben nőttem fel, úgyhogy fázom enélkül. A férjem 18 fokban nőtt fel, de gyűlölte, most örül, hogy végre nem zsibbad le a lába reggel a hidegtől, amikor felkel. Télen, ha kimegyek, felöltözöm, az égvilágon semmi hátrányom nincs abból, hogy melegben lakom. Egy évben egyszer, ha elkapok valami 2 napos vírust, különben egészséges vagyok. Nyáron meg nem pusztulok el cserébe, ha kisüt a nap. #4
7/8 anonim válasza:
Merino gyapjú pl hasznos dolog. Illetve olvass utána a megfelelő rétegzésnek, mert attól még, hogy több réteg van a gyereken, még simán fázhat.
Pl. Pamut triko, merino vékony overál, polár overál, meleg külső réteg.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat !
Itthon 23 fok van de én sem vagyok meggyőződve róla, hogy befolyásolná.
dec. 13. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!