Supinált cipő vagy jó a nem kínais, hanem rendes cipőboltban vásárolt, bokát tartó cipő is? Nem szeretném ha pl befelé dőlne a bokája.
Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 19:19
1/5 anonim válasza:
Én Elephanten és D.D Step cipőt vettem elsőre a fiamnak.
A doki azt mondta, amikor megkérdeztem, milyen legyen, hogy a talpa belül sima egyenes, és a bokáját fogja.
2/5 anonim válasza:
Supinát akkor kell, ha befelé dől a bokája, ha minden rendben akkor minek????? nincs mit korrigálni.
Legyen jó cipője, kemény kérgű a saroknál, sima belül, tartsa a bokát, ha lehet akkor bőr.
DD step, Elephanten ezek elég jók.
Ortopédián meg megmondják, hogy kell-e supinált, akkor meg a salus. Nekünk azt javasolták a boka miatt. Amúgy az is olyan árban van, mint egy elephanten, vagy dd step.
3/5 anonim válasza:
dd steppet használ a fiam, szerintem az jó.
4/5 anonim válasza:
elég a bokát tarto cipöboltos cipő,szandál,ccc ,deicmanba 26-27 méretig van ilyen ,utána dd step legaláb is én nem találtam 27 szandált aminek hátul zárt tejesen igy a drága dd step lett neki.
5/5 anonim válasza:
supinált csak akkor kell, ha gond lenne.
jó minőségű, bokát tartó bőrcipők közül bármi jó. én Elefantent, Falcont vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!