Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok már rá gumicsizmát?...

Adhatok már rá gumicsizmát? Meddig kell neki bokát tartó jó cipő?

Figyelt kérdés
15 hós lányom már biztosan megy sőt szalad 2 hónapja, csak attól félek az nem tartja meg a lábát,de ha esős latyakos idő van, jól jönne.Félre ne értsetek szerintem a cipő nagyon fontos hogy milyen, körültekintően vettem eddig is.
2010. jún. 24. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
adhatsz persze
2010. jún. 24. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
16 hós a kisfiam, 14 hós kora óta megy önállóan. Én szoktam rá adni eső után. Lemegyünk egy kicsit pocsolyázni, imádja:)Kb. 1 órát van a lábán ilyenkor.
2010. jún. 24. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is adtam rá, imád trappolni a tócsában, szintén 15 hónapos.
2010. jún. 24. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jún. 24. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
15 hónapos már 2 hónapja adok rá, most esőkabátit is beszereztem, ha szemel az eső is kitudunk menni 20 percre
2010. jún. 24. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:

utolsónak: mennyiért vettél esőkabátot és hol?

én eddig csak drágán láttam kiszedhető polárbélésest

bocs a kérdésért.

2010. jún. 24. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is minőségi cipő párti vagyok, de adok a lányomra gumicsizmát. abban úgysem tölt el túl sok időt, de imád pocsolyázni. Esőkabátot teszveszen érdemes venni, ezeket nem használják agyon és sokkal olcssóbb mint újonnan. Én egyébként gumicsizmát is ott vettem.
2010. jún. 24. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Teszveszen vagy vaterán hirtelen nem tudom, 1600 ft volt, teljesen új!
2010. jún. 24. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!