H&M-es járó cipőt vett valaki 1 év körüli babájának? Ezek a cipők is megütik a stabilan tartó gyermek/baba cipők minőségét?
Egyiksem!!
Most járni tanuló puha talpú bőr minőségi bőr cipő kell
Deichmannban az elephanten is jó!
Attól mert hajlik jól a talpa még nem hideg. Annyi hogy a kezeddel könnyen tudd hajlítani, sok cipőnek nagyon merev a talpa olyat ne vegyél.
Aztamindenit... Azt nem írtam, bár szerintem egyértelmű, hogy nem 20 ezres cipőket keresek.
Értem én hogy azok jobbak, de egy gyorsan növő lábra keresek egy cipőt amit valószínű 2-3 hónapig hord majd és csak tanul járni.
Szóval a kérdés: Ezek az olcsóbbak is jók? Ha nem mi miatt? Azért mert olcsó? Mi az oka annak, ami miatt vacaknak mondjátok?
Megalapozza az első lépések, járni tanulás , főleg az első 2 évben az egész tartását a gyereknek illetve gerincproblémákat is okozhat a nem megfelelő cipő.
Mindenképp bőr cipő kell, illetve aminek hajlik a talpa, az se árt ha tartja a bokát de erről megoszlanak már a vélemények.
Olcsón nem kapsz bőr cipőt, és szerintem ezen pont nem érdemes spórolni.
Amúgy valaki fikázta DD.step jó cipők, most glamour napokon 20% kedvezmény lesz rájuk én is most veszem meg így a téli cipőt így 10-13 ezres cipőt el tudok hozni 8 ezer körül. Ez már nem is olyan sok, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!