Tesztelt már valaki enyhébb, de 4 napig tartó menstruáció után pozitívat? Lett belőle baba?
Épp megint terhes vagyok, de még csak 6 hetes és pár napja barnázni kezdtem, voltam orvosnál de egyelőre várunk. Szóval ez megint kétséges... :(
De van már két egészséges fiam! :)
Csak nagyon szeretnénk még egy babát, a kezdetektől hármat szerettünk volna, úgyhogy kitartok.
Igen a menstruáció jelentheti, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de láttunk már sok olyat, hogy egészséges terhesség lett. Pl anyukám a húgommal menstruált plusz utána pár hétig vérezgetett. 4,2 kilós baba lett a végére.
Az én dokim, mikor kérdeztem, hogy bajt jelnt-e, hogy gyengén, de megjött, csak annyit mondott, hogy jelentHET. Szóval kétesélyes. Kitartás!
Nagyon szépen köszönöm! Nagyon drukkolok Nektek! Mi is hármat szeretnénk:), már van egy csodálatos kislányunk:)!
Aki esetleg még erre jár szívesen várom a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!