Hol vásároltok nadrágot nagyon vékony fiúra?
Ez a lényeg. Ez a belső, gombbal állítható gumi.
Az Aldis nadrágok jók szoktak lenni rá, úgyhogy ha van nadrág akció, akkor tuti megyek és sokat veszek, vagy a Sinsayben találok én is néha rá jó fazont.
Én is azt tapasztalom, hogy valahogy nem csak derékban nagyok a nadrágok a lányomra, hanem combban is lóg rajta az, ami hosszra pedig kéne. Akkor lesznek rá jók derékban a nacik, amikor már halászgatya mind. :D
Kisfiamra már fekete lányka leggingset vettem (még az sem néz ki szűknek, ahogy egyebként ki kellene néznie), annyira nem találok rá semmit sehol... Nem tudom milyen gyerekekre gyártják ezeket a nadrágokat, de még a kifejezetten husis unokaöcsémre is nehezen talál nadrágot a sógornőm. Az enyém meg 4,5 évesen 14kg, nagyon vékony...
Én is sinsayből szoktam venni, azok még úgy látom szűkebb fazonúak, plusz megkötősek, de sokszor azzal is úgy járok, hogy már rég kinőtte hosszban, mikor jó lenne egyébként rá.
Szóval csak figyelek én is itt, hátha. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!