Hol vásároltok nadrágot nagyon vékony fiúra?
Tök mindegy, az enyémen minden lóg. :D
H&M szuper skinny is. Melegítő esélytelen. Az akkora rá, hogy 2x belefér. Általában akkor lesz jó egy gatya, amikor már megvan régóta, és rommá van szárítózva. Akkor már jó. Vagy amikor már full rövid a szára. Akkor már jó derékban.
Tesco, Pepco, H&M, Zara, ezek lógnak rajta.
De követem, hátha valakinek van jó tippje.
Most hord 92-es méretet, lassan 98. Nadrágból a 86-os áll rajta normálisan. Csak abból kint van a bokája.
mi a pepcoba vásárolunk. Ovira teljesen jó.
116os méretet veszek a 120cm-es gyerekemre. Fűzök egy gumit a derekába és így jó.
Nekem is ez a problémám. A Sinsayben találtam pár szűkebb szabásút, de látni kell élőben, melyik az, mert a többség ott is bő szabású.
És nem csak a derekáról beszélek, mert azt tényleg megoldja egy gumi, hanem kompletten az egész nadrágról. Mindenhol bő fenék, derék, szár. Pedig az én fiamat még olyan vékonynak se mondanám, csak àtlagosnak.
Az egyik szomszédvank kövér kisfia van, az az igazi duci, pocakos, na rá valóak a nadràgok.
A kötős borzasztó kényelmetlen, ha tovább van húzva, mint a gumi, mert akkor ugyan állva nem esik le, de guggolva bevág és lehúzni se tudja.
Nekem lányom a nagyon vékony, de a megkötős melegítőt sose tudtam megkötve ráadni, hogy elviselje. Vagy laza és lecsúszik vagy kényelmetlen.
Neki az aldis melegítők voltak jók. És kínaiból leggings.
Az öccse se vastag, de nem sovány, de a sinsay jogger csak úgy marad rajta, ha még a pulcsit is behúzza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!