Mikor érdemes megvenni a baba holmikat?
#10! Ne rajtam töltsd már ki a frusztrációd, ha lehet.
De, képzeld, több, mint 20 évig vártam a gyerekemre. És azért nem okozott NEKEM problémát, mert ÉN nem úgy tekintettem rá, mint a leendő gyerekem ruhájára, akire még mindig nem tudom ráadni, hanem, mint egy cuki babaruhára, ami majd jó lesz valakinek. TE meg úgy oldod meg, ahogy akarod. Senki nem mondta, hogy neked is kötelező babaruhát venned. Az enyémhez viszont pont semmi közöd.
Te indítottál azzal, hogy az én kommentemre reagálva/célozva írtál... Ezt nehéz lett volna szó nélkül hagynom.
Ezt a kommentedet olvasva meg nem nekem van frusztrációm, hanem neked, nem is kevés. Szép napot!
#14! Hú, itt aztán van üldözési mánia rendesen. Persze, hogy a te kommentedre reagálva írtam, mivel TE vettél ruhát és ÉN is vettem. Te leírtad, hogy hogy élted meg, én meg leírtam, hogy én hogy éltem meg.🤦🏽♀️ Nyilván, ha nem vettem volna, arról írok, hogy miért nem vettem.
Aztán mitől lenne frusztrációm?😂 Kíváncsi lennék ezt miből következtetted ki, te kis lelki búvár.
Babaruhát, pelenkát és egyéb kozmetikumokat felesleges felhalmozni egyrészt le is járna talán a szavatossági ideje illetve a ruháknak se túl jó ha éveken átt állnak mert ugyebár kitudja mikor jönne össze a baba. Ha nagyon szeretnél vásárolni akkor maximum uniszex babakocsit vegyél,kiságyat,kiskádat,ollót,orrszívót, mellszívót, lázmérőt ilyesmiket.
De full hülyeség lenne ezeket is betárazni igazából mert nem tudhatod hogy mikor jön össze a baba.
Szerintem tegyél félre egy bizonyos összeget minden hónapban a babára ha eddig esetleg ezt nem tetted meg, ugyanis mindig is sokba lesz egy gyerek nem csak a születési idejére kell úgymond sok pénzt kiadni hanem az utánna lévő években is el kell tartani. Utánna már lesheted az akciókat meg vásárolhatsz elöre nagyobb méretet ha már megszületett de addig felesleg.
Mondjuk egy feher bodt vagy rugi egy uniszex xuki mintaval az nem megy ki a divatbol.
De ettol meg holt felesleg elore vasarolni. Ha annyira akarsz vegyel 1 max 2 db valamit uniszexet lehetoleg, de ennyi eleg.
Uniszexekre gondoltam mért ha nekem nem jön össze akkor már család tagomnak lehet igen. Sokan vagyunk.
Ha meg véglek nem jön a baba, akkor az örögbe fogadás is szóba jöhet.
Uniszex, az oke. De ha te mittudomen, 62-es meretbol veszel hosszu ujju body-t meg nadragot, a baba meg eppen a 40 fokban fog 62-est hordani, akkor nyilvanvaloan nem fogod raadni.
Szamit az evszak is. Gondolkozz mar egy picit :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!