Mivel jön ki a kaki folt?

Figyelt kérdés
Wanish szappannal a folt helyén egy világos nyom marad. Mivel lehet nyom nélkül kiszedni?
aug. 9. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Marhaepe szappan nekem bevált, DM-ben és azt hiszem Rossmann-ban is lehet kapni. Folyó vízben lemosom a kaki nagyját, jól beszappanozom, kézzel átdörzsölöm és folyó vízben kimosom - ha frissen csinálom, akkor ez általában nagyjából el is tünteti a foltot. Utána mosószódás vízben áztatom (szinte minden napra jut egy "túlfosás", anyatejes, 3 hónapos, szóval van egy lavór rendszeresítve erre a célra), aztán mosás előtt jól kiöblítem őket és 60 fokon mosom. Én most már szódát is teszek a babamosószerhez, kis adaggal kezdtem, semmi gondot nem okozott még eddig. Állítólag ha - miután folyó víz alatt szappannal kidörzsölted a foltot - napfényre kiteszed, az is eltünteti, én ezt még nem próbáltam.
aug. 9. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem dorzsolgetem, aztatom, Jar mosogatoszer a foltra es be a gepbe.

Eddig nekem az mindenfele foltot kihozott a ruhakbol :D

aug. 9. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha beleszárad akkor már semmivel. Én a kajafoltokkal jártam így. Ha azonnal beáztatod átdörzsölöd akkor jó a marhaepe, vanish, frosch folttisztító spray.
aug. 9. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Ha fehér a ruha, akkor én hypoval is megküldöm.

De egyébként nekem kijött a sokszor mosott foltok 80%-a is, ha vanish/marhaepe szappannal bedörzsöltem, majd egy kis Jar mosogatószerrel és vanish folttisztítóval átdörzsöltem, aztán biopon áztatóval áztattam pár órát.

Aztán öblítés és 40 fokos mosás.

Sok babaruhát kaptunk, némelyik elég foltos volt, ezért azokon kísérleteztem.

De valóban a friss foltok nyomtalanul eltűnnek ha azonnal kezelve vannak.

aug. 9. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Hideg vízzel rögtön. Utána közvetlenül rendesen is kimosod.
aug. 9. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!