Tényleg ciki leggingset adni a fiamra az oviba?
A kisfiam idén kezdi az óvodát, vettem neki néhány fekete/kék/szürke leggingset is, ugyanis sehol nem találok vékony nadrágot fiúkra, kb. mindenhol csak az a tipikus bemelegítönadrág kapható, azok 80%-a is hülyén áll rajta, mert bőek, a fiam viszont vékonyka.
Egyrészt emiatt vettem, mert ezek a leggingsek ezerszer normálisabban állnak rajta egy polóval, másrészt nem szívesen adok rá bemelegítőt abban az átmeneti időszakban, mikor a rövidnadrág már kevés, a vastag bemelegítő azonban sok.
Itthonra is hord ilyeneket átmeneti időszakban, nekem sosem jutott eszembe, hogy ez gáz lenne, csak most egy barátnőmnek mesélve totál ledöbbent, hogy komolyan leggingsbe akarom vinni oviba, ahova csak a lányok járnak olyanban?
Ovison nekem már kicsit fura lenne, de nem biztos. :D
Amúgy a fiam is borzasztó vékony, a melegítők lógnak rajta, így a H&M-ben szoktam venni neki leggingset.
Mondjuk rajta ezek is lógtak. Nem feszült rá. De én ezeket általában úgy adtam csak rá, hogy ősztől tavaszig. És bentre. Szóval ez volt a melegítő alatt, a bölcsiben letettük a melegítőt, bent ebben a leggingsben volt. Amikor kimentek, ráadták a kinti nadrágot.
De kintre alapból én nem adok rá ilyet, nekem kicsit olyan pizsis kinézete van. :D
Én annó a pepcoban találtam szűkebb fazonú nadrágokat, nem azt a klasszik buggyos mackót, ami nekem sem tetszik igazán.
Leggingset sosem tudtam volna rácibálni a fiamra, két nővére van, 100 méterről kiszagolja a női ruhákat! :D
Ciki igen.
Babának oké míg totyogós. Ovist ne égesd le vele.
Melegítő gatya oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!