Nyári ruhához ciki leggingset viselni?
Figyelt kérdés
Szoktam látni és én is szeretem így hordani, de felmerült bennem, hogy ez valójában nem ciki e.
Nekem praktikus, föleg ha viszonylag rövid a ruha, akkor
pl nyugodtan le lehet benne hajolni és nincs az az érzésem, hogy mindenem kilátszik.
2022. jún. 28. 19:39
1/15 anonim válasza:
Ilyen melegben én nem bírnék ruha alá leggingset felvenni.
2/15 anonim válasza:
Nem ciki, valóban praktikus. Egyedül akkor ciki szerintem ha valakinek nagyon átlátszik a ruha alatt.
3/15 anonim válasza:
Erre inkább jobb megoldás az úgynevezett bicilis alsó, deichmannban is lehet kapni. Vagy egy testhez simuló vékony rövidnadrág. Nem feltélen látszik ki a ruha alól, de ha fellibben a szoknya, vagy le kell hajolni, akkor nem okoz kellemetlenséget. :) Én inkább ezeket javasolnám.
4/15 anonim válasza:
*Bocsi előző vagyok, hülyeséget írtam, nem Deichmann hanem Decathlon :D
5/15 anonim válasza:
Szerintem a kérdező is arra gondolt, legalábbis én úgy értelmeztem, de ha mégsem akkor bocsi :) 2-es vagyok
6/15 anonim válasza:
Térdig érő leggings vagy biciklisnadrág, szerintem nincs benne semmi ciki.
Szerintem a leggings egy picit jobb, de ruhahossztól is függ - egy kicsit hosszabb ruha alatt a biciklisnadrág esetleg nézhet ki úgy, mintha régimódi nagyibugyi lenne. :D A leggingsnél egyértelmű, hogy plusz ruhadarab.
7/15 anonim válasza:
És ha alálátni a ruhácskának, akkor mi van?
8/15 anonim válasza:
ha nem sülsz bele akkor teljesen jó
9/15 anonim válasza:
Jó, hogy nem felnőtt pelenkát akarsz alá. A nyár, és a szoknya/rövid ruha azzal jár, hogy alád láthatnak. Ennyi. Jó test kell.
10/15 anonim válasza:
#9 tudom most vad dolgot mondok de attól hogy melegem van még nem egyeztem bele hogy vadidegen férfiak DIREKT az egyszem bugyi fedte vulvámat vizslassák, olyan nehéz ezt megérteni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!