Sinsay-es babaruhák milyen minőségűek?
8. Jobbik esetben az újszülött ruhái nem tudnak a használat 1, max 2 hónapja alatt kibolyhosodni, nyúlni meg kopni, ha csak nem eleve agyonhasznált darabokat veszel neki.
Jó, hát az is igaz, hogy én újszülöttet nem hordtam mutogatni rokonokhoz meg közösségbe(???). Utcára teljesen jó volt az is, amit otthonra ráadtam, mert felénk itthonra sem divat az igénytelenség. Orvoshoz pedig nem kiöltöztetve vittem, hanem praktikus, könnyen le- és felvehető ruhában vittem, tekintve hogy az orvos nem stylist és nem a ruha márkája érdekelte.
Az orvost az érdekli, hogy vizsgálatnál könnyen ki tudd bontani a gyereket a ruhából. Rokonoknál sem gondolnám, hogy komolyabb öltözék kell, mint egy tiszta, méretében megfelelő ruha.
Nyilván, ha esküvőre, kiöltözős ünnepre mentek, ne a hétköznapit add rá, de egy Sinsay bőven nem csak otthoni kategória.
Az én gyerekem itthon se nagyon van elnyűtt ruhákban, és bölcsibe sem adom rá a szakadt, kinyúlt darabokat. Csinos, de kényelmes ruhái vannak, amit könnyen mosok, és nem sajnálom kidobni, ha pl kimoshatatlan folt lesz rajta a homokozó sárga homokjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!