Zara babaruhák milyen minőségűek?
Vagy írhattok más üzletet is. Nyitott vagyok bármire, ha nem Micimaskós, Mickey egeres, ilyen-olyan mintás ruháik is vannak.
H un M tudom, hogy népszerű, vannak egyszerűbb babaruháik is. Viszont felnőtt termékekben rengeteget romlott a minőség náluk szerinte, általában pár mosás után mindenem olyan a márkától, mintha évek óta hordanám.
Ezért félek berendelgetni előre...
H&M tökéletes kicsi babának. Nem sokat fogod kimosni, mert annyira hamar kinövi.
Meglepően jó minőség és anyukák körében nagy kedvenc az F&F babaruha.
A zara nagyon jó, de drága. Én azt csak nagyobb korában vettem, amikor már csinosabb, divatosabb ruhákat akartam.
Eleinte úgyis body + rugdalózó a legjobb.
Volt egy-két szebb darabja, mamas&papasból.
A Zarában is van ám Minnie Mouseos meg ilyenek, nehogy azt hidd hogy ott csak most menő bézs minimalista sztilót árulják.
A Zara szar minőség, cserébe rohadt drága ahhoz képest hogy mennyire gagyi. Konkrétan csak a kötötteket és a basic melegítőket ajánlom, minden más anyag szakad, bolyhosodik, a gombok lejönnek, de volt hogy egyenesen hibás ruhát küldtek amin egy hatalmas ragasztópaca volt. A cipők szarok, papírvékonyak és a méretezése is rossz.
A H&M sem a legjobb, a babaruhák amiben csak fekszik a ded még aránylag vállahatóak, második gyerekemet szolgálják ki. Viszont egy 3-4 éves már szétszedi őket, kb alig marad közte olyan amit normális állapotban el tudok tenni a kicsinek, minden szakad szét meg bolyhosodik.
A Mamas&Papas is gagyi az árához mérve, az egyik rugi kiszakadt, a másik csálé és kicsi méret, a fancy divatos bézs kötött rugit meg nem lehet begombolni a fenekén mert kinyílik (nem kicsi).
F&F, Reserved, C&A a futottak még, pár cuccunk van onnan, átlagosak. Nextet szeretem még, habár egyre ízléstelenebb cuccaik vannak és évek óta ugyanaz a kínálat. Converse gagyi. Calvin Klein gagyi. Egyedül a Burberrybe nem tudok belekötni, de győzd abba öltöztetni a gyereket.
Lidl ruhákat én is szeretem. Olcsó és nagyon jó.
Igazából amik ott felmerültek, mind tökéletes nekem, van mindenhonnan.
Burberry meg calvin klein nincs :D
Ami kerülendő: pepco
Az rettentő anyag.
Lehet buta kérdés, de a Lidl-ben nem csak alkalomszerűen, kampányok alatt vannak ruhák?
Elhiszem, hogy a Burberry nagyon jó, de nem egy is egy Zara-Mamas and Papas kategória valószínűleg a babaruha részlegük sem.
Ennyi erővel a Dior és Bonpoint is biztosan 10/10, de hiába szerelem mind a kettő, valószínűleg nem onnan szerezném be az egész gardróbját a gyereknek egy ideig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!