Zara babaruhák milyen minőségűek?
Vagy írhattok más üzletet is. Nyitott vagyok bármire, ha nem Micimaskós, Mickey egeres, ilyen-olyan mintás ruháik is vannak.
H un M tudom, hogy népszerű, vannak egyszerűbb babaruháik is. Viszont felnőtt termékekben rengeteget romlott a minőség náluk szerinte, általában pár mosás után mindenem olyan a márkától, mintha évek óta hordanám.
Ezért félek berendelgetni előre...
Csak a tobb db-os body szettet próbáltuk zarabol, az nrm volt jo, hamar nyult es kifakult a minta.
Szerintem a c&a a legjobb gyerek ruhában, szépek, van választék, nem nyúlnak ki, jo az anyaguk.
H&M bol a vastagabb melegítők, pulcsik nagyon jók. Bodyk szépek de könnyen kilyukadnak a többi márkához képest, szinte minden lettek picike lyukak. Lidl Aldi elég jó, de sokszor mikor megyek mar semmi nincs ami kéne.
F&F, Sinsay, pepco, kik olyan hatareset, mindbol vettem már jot, de gagyit is ami 1 mosás után kifakult, osszement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!