Sinsay-es babaruhák milyen minőségűek?
Simán.
Body-t nagyon szerettem, 2 év kimaradt mert a közelben nem volt rendelni nem szerettem sosem.
Most 3 és 10 évesek, rendszeresen vásárolok itthoni és bölcsis játszós ruhákat illetve pár darab elmenős, szebb darabot is
Elég változó minőségű, én pl. a mostani bodykat szeretem, nem is csak itthonra hordjuk, van köztük egész aranyos, és a szabása is pont a kisfiamhoz illő (20 hónapos masszív, de inkább magas gyerkőc).
Korábban futottam már bele olyanba, amit biztos nem tudnék elajándékozni sem 🙂
De ez szinte minden márkával ilyen nálam, a H&m-ből is sikerült már olyan bodyt rendelnem, hogy a csomagból kivéve 2 hónapja hordottnak tűnt, az anyaga szinte átlátszott... a Kik bodyjai meg mosás után oldalra nyúlnak, hosszában összemennek, viszont a pólóik cukik és eddig bírják a strapát.
Konklúzió: otthoninak kb. mind megteszi, a többi meg kiderül, ha rápróbálsz 🙂
2, akkor nem én mosom rosszul a rucikat. Kikesekkel én is így jártam. Pedig jó anyagnak tűntek.
Egyébként szerintem jók a sinsay-es rucik. Most vettünk ott bodyt, és pizsit is. Légáteresztő vékony anyagúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!