Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » A másfél éves gyerekem folyama...

A másfél éves gyerekem folyamatosan leszedi a zoknit a lábáról, még most bent harisnya van rajta, azon nadrág (de van, hogy nadrág nélkül csak harisnya) Ti már ilyen időben zoknit adtok rá?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 9. 18:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%

Igen, nagyon melege van a gyereknek, valoban, ezert veszi le, nem jatekbol mar 5 hos kora ota 😭

Jeghideg bent a jarolap! nalunk, de mindegy, nyugodtan pontozzatok le. Teljesen mas kint, 27 fokban, tuzo napon a fold (es esetunkben terko), mint bent, alattunk pincevel.

De hala a jo egnek eddig tulelte valahogy a gyerek harisnyaban, majd ezutan is igy lesz 🥰

2024. ápr. 9. 19:34
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

Harisnya plusz nadrág rá? Itt 27 fokok vannak.

Amúgy nekünk is van egy idő, hogy leveszi, utána hozza tegyük vissza. Valamikor meg semmi baja vele. Nem tudom mitől függ, harisnyában volt amíg még hideg volt. Most már nem, néha leveszi, néha nem.

2024. ápr. 9. 19:46
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
11# Anyáéknál is ilyen a ház, plusz ott tényleg jégcsap mindig az idő bent, de most még ott is iszonyat meleg van.:D Meg is lepődtem. Ettől még én elhiszem, hogy nálatok ez van.
2024. ápr. 9. 19:48
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

Családi házban szerintem is szükséges zokni vagy akár harisnya a padlón, nálunk legalábbis nyaros mindig elég hideg volt.

Viszont itt társasházban bőven elég egy kis szoknya neki. Ha szandált húzok rá, akkor +zokni.

2024. ápr. 9. 20:07
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
Tipikus túlféltés. Semmi baja nem lesz a jéghideg padlótól, se meg-, se fel- nem lehet fázni tőle. 1,5 éves már nem csecsemő, de a csecsemőnek se lenne semmi baja a hideg padlótól, mivel ő még csak nem is jár rajta. A csecsemő azért szedi le, mert gátolja a szenzoros felfedezésben. A 1,5 éves meg már képes egyértelműen jelezni, ha fázik.
2024. ápr. 9. 20:48
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Hát, nekünk 2 évesünk van, de póló, rövidnaci, mezítláb voltunk kint is, bent is, bent próbáltam a zoknit, de levetette.
2024. ápr. 9. 21:48
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
Jól le lettem pontozva, csak mert nem főzöm meg szegény gyereket 27 fokban? 🙄 (Utolsó voltam)
2024. ápr. 10. 06:10
 18/19 anonim ***** válasza:
58%
Kint persze lehet mezitláb mert igazából a nap sütött, meleg volt a talaj. Bent én adtam volna rá valamit ha kő van. Ha parketta vagy szönyeg akkor nem.
2024. ápr. 10. 08:38
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem hosszúnadrágot adsz a harisnyára, akkor még egy jó darabig lehet rajta harisnya. Egy kantáros rövidnadrágot csak nem tud levenni...
2024. ápr. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!