Nem tudom elaltatni a babám, folyamatosan az öklét, ujját szopja, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Ringatással alszik csak el rajtam, amint leteszem, őrült módon elkezdi szopni az öklét, ujját, ezzel egy darabig elvan, de nem nyomja el az álom, hanem elkezd keservesen sírni. Felveszem, megint elalszik rajtam, aztán kezdődik elölről. Nem éhes, mert elalvás előtt evett is. Most 4 hónapos. Nem tudom mit tehetnék, de nagyon el vagyok keseredve, magamat sem tudom ellátni csak ha hagyom torka szakadtából üvölteni...márc. 19. 12:09
1/3 anonim válasza:
Fogzik.
Foginy gel, ezer fele van, homeopatias golyok, ragoka, hutos ragoka, ezer dolog van fogzasra.
Atlag 2 eves korra jon ki a 20 tejfog, ugyhogy jo lesz ha kitalalsz valamit.
2/3 anonim válasza:
Alvási regresszió van 4 hónaposan, olvass utána.
Ha tanacsolhatok valamit, olyan alvási szokast alakíts ki, amit egy 10-12-15 kilós babával, gyerekkel is tudsz alkalmazni.
3/3 anonim válasza:
Vagy alvási regresszió vagy fogzás vagy mindkettő a tippem. Nálunk a regresszió volt és miután az lecsengett jött a foga. Szóval csöbörből vödörbe kerültünk. Az alvásra nekünk a babakocsi meg a rajtunk altatás segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!