Miből mennyit érdemes venni? Április közepére vagyok kiirva, egy gyönyörű kislánnyal. Első babás kezdő anyuka
Ruhákból eddig ezeket vettem:
- 50es méretből ( 2 talpas rugdalózó, 4 hosszú ujjú body)
-56-os méretből ( 1 talpas rugdalozó, 2 lábfej nelküli rugdalozó,7 hosszú ujjú body, 4 rövidujjú body, 5 cicanadrág,2 hosszú ujjú kapucnis pulcnis pulcsi)
-62- es méretből ( 1 talpas rugdalózó, 2 lábfej nélküli rugdalózó, 3 hosszú ujjú body 5 rövidujjú body, 2 vékony nadrág, 1 melegítő nadrág,3 hosszú ujjú felső )
- meg persze vettem zoknikat is 3 pár újszülötett , meg 3 pár kövi méretet .
Fiam aprilisi, talpas rugit+ ala bodyt adtam, az elso 2 honapban biztos,mert nem volt annyira nagyon meleg. Kenyelmes, egyszeru, ejjel-nappal ebben volt.
Labfej nelkulinek nincs nagyon ertelme (csak ha kendoben akarod hordozni), mert a zokni leesik roluk 1 perc alatt.
Hordozashoz nem rossz, hogy ne feszuljon a laba, de en akkoris inkabb 1 szammal nagyobb rugit adtam ra, egyszerubb volt, mint a zoknikat vadaszni a hazban, eppen hol esett le😂
Szerintem 10 db rugi, 10 db body biztosan kelleni fog, ha nem akarsz naponta mosni, en 56-ost vennek a helyedben, a tobbi raer, rendelni utolag is barmikor lehet.
Pulcsi, kardigan, cicanadrag nem kell. Nem fogod raadni, nem praktikus egy ujszulottnek. Ahogy a szoknya, ruha sem.
Persze lefotozhatod cuki szettekben, de max eddig is fogjatok hasznalni oket 😅
"Április közepére vagyok kiirva, egy gyönyörű kislánnyal."
Bocs, de ezen felröhögtem. Nem rosszindulatból, de minden anyának a saját embriója a legszebb. (Humor)
Nekem a kisfiam 3240 grammal es 52 centivel született, másfél, majdnem 2 hónapig jók voltak rá az 50-es ruhák.
Mi kaptuk a ruhákat, rengeteg 56-os volt bennük, de szerencsére akadtak 50-es darabok is, de kb 5 bodyval és 5 nadrággal elvolt. Nem bukott, nem folyt ki szinte soha semmi a pelusból, így nem kellett naponta 2-3 szettet cserélni rajta.
#17 Ha fürdetés után másik ruhát adsz rá, az kapásból napi 2.
Az 50 méret meg elég hihetetlennek hangzik, de lehet, van olyan márka, ami annyival nagyobb, nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!