Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miből mennyit érdemes venni?...

Miből mennyit érdemes venni? Április közepére vagyok kiirva, egy gyönyörű kislánnyal. Első babás kezdő anyuka

Figyelt kérdés

Ruhákból eddig ezeket vettem:

- 50es méretből ( 2 talpas rugdalózó, 4 hosszú ujjú body)

-56-os méretből ( 1 talpas rugdalozó, 2 lábfej nelküli rugdalozó,7 hosszú ujjú body, 4 rövidujjú body, 5 cicanadrág,2 hosszú ujjú kapucnis pulcnis pulcsi)

-62- es méretből ( 1 talpas rugdalózó, 2 lábfej nélküli rugdalózó, 3 hosszú ujjú body 5 rövidujjú body, 2 vékony nadrág, 1 melegítő nadrág,3 hosszú ujjú felső )

- meg persze vettem zoknikat is 3 pár újszülötett , meg 3 pár kövi méretet .

2023. nov. 19. 18:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
2640g/50cm volt a kisebbik gyerekem születésekor, 1 hétig ha tudtuk hordani az 50 méretet. Gyorsan híznak a babák az első pár hónapban, szerintem is inkább az 56 legyen több. Napi 3 váltás ruhával számolj minimum.
2023. nov. 19. 19:33
 12/27 anonim ***** válasza:
72%
Kellett írnotok, hogy ne vegyen lábfej nélkülit, már meg is van a következő kérdése...
2023. nov. 19. 19:42
 13/27 anonim ***** válasza:
27%
Jah nem az én voltam. Négy hónapos elmúlt a baba és 75%-ban lábasat hord. Mivel nem fordul hátról oldalra ezért felmerült bennem a napokban, hogy ez lehet az egyik gond.
2023. nov. 19. 19:45
 14/27 anonim ***** válasza:
14%
4# Mondjuk sajnos ezt nem lehet előre tudni, mi se készültünk. Semmi előre látható probléma, oka nem volt, még is koraszülés volt(2210gr,44cm), bizony jó ideig kellett, konkrétan hirtelen rohant a férjem, hogy gyorsba szerezzen. Sokkal jobb lett volna, ha kéznél van 1-1 darab. Ugyanígy hálás voltam, hogy az egyik rokon véletlen ajándékba 0-s pelenkát vett nekünk, még el is akartam ajándékozni pedig. Sajnos muszáj gondolni mindenre is.
2023. nov. 19. 19:46
 15/27 anonim ***** válasza:
33%

Fiam aprilisi, talpas rugit+ ala bodyt adtam, az elso 2 honapban biztos,mert nem volt annyira nagyon meleg. Kenyelmes, egyszeru, ejjel-nappal ebben volt.

Labfej nelkulinek nincs nagyon ertelme (csak ha kendoben akarod hordozni), mert a zokni leesik roluk 1 perc alatt.

Hordozashoz nem rossz, hogy ne feszuljon a laba, de en akkoris inkabb 1 szammal nagyobb rugit adtam ra, egyszerubb volt, mint a zoknikat vadaszni a hazban, eppen hol esett le😂

Szerintem 10 db rugi, 10 db body biztosan kelleni fog, ha nem akarsz naponta mosni, en 56-ost vennek a helyedben, a tobbi raer, rendelni utolag is barmikor lehet.

Pulcsi, kardigan, cicanadrag nem kell. Nem fogod raadni, nem praktikus egy ujszulottnek. Ahogy a szoknya, ruha sem.

Persze lefotozhatod cuki szettekben, de max eddig is fogjatok hasznalni oket 😅

2023. nov. 19. 19:47
 16/27 anonim ***** válasza:
76%

"Április közepére vagyok kiirva, egy gyönyörű kislánnyal."

Bocs, de ezen felröhögtem. Nem rosszindulatból, de minden anyának a saját embriója a legszebb. (Humor)

2023. nov. 19. 19:58
 17/27 anonim ***** válasza:
46%

Nekem a kisfiam 3240 grammal es 52 centivel született, másfél, majdnem 2 hónapig jók voltak rá az 50-es ruhák.

Mi kaptuk a ruhákat, rengeteg 56-os volt bennük, de szerencsére akadtak 50-es darabok is, de kb 5 bodyval és 5 nadrággal elvolt. Nem bukott, nem folyt ki szinte soha semmi a pelusból, így nem kellett naponta 2-3 szettet cserélni rajta.

2023. nov. 19. 20:01
 18/27 anonim ***** válasza:
38%

#17 Ha fürdetés után másik ruhát adsz rá, az kapásból napi 2.

Az 50 méret meg elég hihetetlennek hangzik, de lehet, van olyan márka, ami annyival nagyobb, nem tudom.

2023. nov. 19. 20:07
 19/27 anonim ***** válasza:
66%
H&M, na az nagyobb. Abbol a kisfiam is 1,5 honapig hordta az 50-es meretet, mert 56-nak felelt meg :D
2023. nov. 19. 20:12
 20/27 anonim ***** válasza:
53%
Mi ez a sok lepontozás? Ki pontoz le minden választ?
2023. nov. 19. 20:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!