Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Elhunyt baba holmiját elfogadn...

Elhunyt baba holmiját elfogadni???

Figyelt kérdés

Hosszú évek várakozása után, babát várok.

Közben egy barátnőmnek hosszú betegség után 2 évesen meghalt a pici lánya. Hatalmas tragédia, azóta sem tudták feldolgozni, nem nyúltak a kislány szobájához.

Most viszont fel van dobódva ,hogy nálunk is kislány lesz, és ne vegyek semmit, végre kipakolja a babaszobát és hoz mindent-ágyat, függönyt, babakocsit, ruhát, tényleg mindent.

Kb csak hümmögni tudtam mikor ezt mondta, mert nem akarom megbántani,de a szívem mélyén nem szeretném azokat a holmikat.

Ti elfogadnátok vagy én pörgöm túl?

2023. jan. 18. 12:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%
Úgy gondolom nekem nem menne :( Hiába fogadnám el, ha nem akarnám, hogy hordja, szomorúvá tennèm magam vele. Talán HA úgy lenne, hogy sohasem hordta volna egy halva születès miatt s új darabok lennènek teljesen, akkor elfogadnám, de az sem biztos. Bizar sajnos nekem, pedig szìvesen segìtenèk a gyászfeldolgozásban.
2023. jan. 18. 22:51
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám, hogy köszönöm, de a szüleink, rokonok már mindent bevásároltak. Érzelmi okokból nem fogadnám el.

Ajánlja fel szegény családoknak.

2023. febr. 14. 00:59
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, de azoknak a dolgoknak lelke van, vagy valami ilyesmi.

Még a saját későbbi gyerekemnek sem használnám az előző, már nem élő gyerekem dolgait. Elszomorítana.

Szörnyű helyzet.

2023. máj. 21. 02:07
 24/24 anonim ***** válasza:
51%
Ez idegileg nem lehet, bírni. Részvétem. Hölgy szüljön egy új babát és arra adja rá
2023. okt. 15. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!