Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyanlehet azt elfogadni...

Hogyanlehet azt elfogadni hogy a te babád esetetleg nem egy szép baba?

Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 21:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Piciként a második kislányom olyan volt, mintha roma lett volna. Nagyon besárgult, nyomott volt a feje, egyáltalán nem hasonlított a nővérére, aki csodaszép volt pár órásan is. Az első 1-2 nap furcsa volt, utána elfogadtam, meg hát iszonyú cuki volt, imádtam akkor is, amikor nem láttam szépnek. 4 gyerekem van, ő az egyetlen, aki nem volt szép kisbaba, most ő a legszebb. 😊
2019. aug. 12. 22:13
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Majd kikupálódik. Legalább tisztán látsz. Nekeemm a fiam mikor megszületett mint egy mongol úgy nézett ki, de 1 éves korára nagyon szép fiú lett!
2019. aug. 12. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Rút kiskacsa mesére gondolj, ő lesz a legszebb ahogy nol :))

Nekem 3 gyerekem van, igen szep mind, de babakent egyik se nyert volna szépségversenyt 😅😅

2019. aug. 12. 22:25
 4/12 anonim ***** válasza:
14%

Es mi van akkor, ha van egy kis deformitas, pl nyulszaj?!

Kozhely, de a kulso tenyleg nem mimden!

2019. aug. 12. 22:50
 5/12 anonim ***** válasza:
61%

Én még most vagyok terhes, de ettől én is parázok :D

Bevallom őszintén, hogy a legtöbb kisbaba, amit láttam irtó ronda volt. Nem akartam hinni a szememnek néha, vagy alig bírtam visszatartani a röhögést. Viszont 1 éves kora körülre mindegyik kikupálódott :)

Csak megjegyzem én olyan ocsmány kisbaba voltam, hogy apa napokig nem aludt emiatt. :D

2019. aug. 12. 22:51
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Az én lányom sem volt a legszebb, de azért láttam csúnyábbat. 3 évesen korára kezdett megszépülni. Most 3,5 éves és az utcán is gyakran megállítanak, hogy milyen szép kislány. Van egy szépséghibája és imádom rajta. Az egyik füle kicsit jobban eláll mint a másik, ha fel van kötve a haja látszik.
2019. aug. 13. 01:07
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Rengeteget változnak már pár hónap alatt. Az én kislányom is kissé gnómnak nézett ki, mikor megszületett, azóta eltelt fél év, rá sem lehet ismerni. :)
2019. aug. 13. 07:07
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Jujj en még "csúfoltam" is. :D Tudtam h az újszülöttek általában csúnyak, baratnoimnek a gyerekeire es csak annyit mondtam h de cuki :D De azt gondoltam h saját gyereknel csak szépnek látom majd... Hat nem... Gondoltam is magamban h jo szörnyű anya leszek.. Hiszen mindenki szépnek látta a saját gyereket es csak utolag, fénykepen tűnt fel nekik h hat nem volt az a szépség.. De hala az egnek 2 hónapos korára helyeske lett, most nagyon helyes... Most meg attol tartok h kamasz v felnőttkorara lesz csúnya :D

Oke, külsőségek... De hat na.. 🤷‍♀️

2019. aug. 13. 07:31
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Az én lányom nem volt csúnya, viszont születésétől 1,5 hónapos koráig anyósomra hasonlított, akivel nem vagyok jóban, ezt is nehéz volt elfogadni..de utána elkezdett megváltozni szerencsére.
2019. aug. 13. 08:54
 10/12 anonim ***** válasza:
37%

Gyönyörű a kisfiam, gyönyörűnak is születet, mindenki azt mondta, olyan, mint egy játékbaba. Tényleg tökéletes volt. Unokatestvére pedig... hja, behízta a szemét, elálló fülei voltak, gyér haja, hatalmas tokája -nos ő volt az a baba, akire tipikusan illendőségből mondja csak az ember, hogy "milyen aranyos!". Olyan 3 éves korára aranybarna göndör fürtjei eltakarták klepa füleit, babahája teljesen elfogyott, hatalmas csillogó szemei vannak és azóta úgy néz ki, mint egy igazi kis tündér, csodaszép kislány lett.

Szóval ha a gyerek csak cuki vagy aranyos, attól még ezt kinőheti ;)

2019. aug. 13. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!