Szerintetek szép a barna bőrű baba? Általában mindenhol fehér babákat látni az a megszokott.
Ma láttam egy ismerősöm kislányát akinek kifejezetten kreol bőrre van 10 hetesen. Pedig mindketten fehér bőrűek, max az anyuka aki nem az a hófehér.
Azt mondta az anyukája hogy mikor megszületett feher volt és hogy napközben is változik a bőr színe (hol világosabb,hol sötetebb) ilyen tényleg van?
Az èn lányom hónapokig volt sárga. Konkrétan kreol a magas bilirubintól. Pedig fehérek vagyunk.
Májenzimje,bilirubinja jó? Remèlem,már küldte vérvételre a háziorvos..
De, eltarthat ilyen sokáig.
Az, hogy születésekor fehér volt, ezt valószínűsíti.
Lányom 3 hónapos koráig sárga volt, amitől igen, kreolnak tűnt. Utána pedig hófehérke lett.
Nem tudom mennek e vérvételre.
Ők már betudták annak hogy barna bőrű a kislányuk. Amivel nincs egyébkent semmi gond, nagyon szép kislány csak én nem nagyon lattam még ilyen pici babát barna bőrrel.
De említem majd nekik azért az itt olvasotakat! Köszönöm a válaszokat!
Ezt a védőnőnek és a gyerekorvosnak kell tudnia.
Amúgy: sárga a szeme fehérje is??
Fura a kérdés. Alapvetően barna bőrű emberek gyermeke barnán születik és úgy is marad, a fehér embereknek meg fehéren születik és szintén úgy marad.
A feketéknek, kreol bőrű pároknak nem fehéren születik a gyereke, mi az hogy az a megszokott? Az hogy szép-e - ez megint milyen kérdés. Nem dísztárgy az, hanem egy pici ember. Az anyukájának például biztos szép.
A fehér barátnőd kreol bőrű gyermeke viszont leginkább sárga lesz, nem kreol bőrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!