Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » 5hos babának bundazsák alá...

5hos babának bundazsák alá mit kell adni?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá első babám.

Gondban vagyok, plüss overállal elfér kényelmesen a hordozóba a téli overállal nem.

Bundazsák? Mit kell az alá adni? A keze kilóg belőle?

( az autom nagyon picike, a csomagtartoba csak a babakocsi fer, anyos ülésen a kislány, ha nem jön velünk senki ami ritka viszem a mély részt és a hátsó ülésre teszem)

2022. dec. 8. 07:17
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Széltől véd a bundazsák? Ha nem, akkor a plüss nem jó alá.

A jobb első ülés az autó legveszélyesebb pontja. Tedd a gyereket mindig hátra, aki meg jön veletek az férjen el elől. Vagy autót kell cserélni, ha már most nem fértek el benne később még kevésbé fogtok, egyre több hely kell.

2022. dec. 8. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

A fiam 6 hónapos.

A hordozóval nem sétálunk. Azt csak akkor használjuk, ha mondjuk boltba megyünk. Olyankor kabátot adok csak rá, és betakarom. Amíg bemegyünk, meg kijövünk, nem fog megfázni.

Eleve téli overálban nem is szabad bekötni benne a babát, mert veszélyes.

Ha sétálni megyünk, és autóval, akkor mi már a sport részt használjuk 1 hónapja. Már az átmeneti overálban se fért bele a mózes részbe. A sport részt meg lehet majdnem vízszintesig dönteni. Így abba vettem egy bundazsákot. Abba egyelőre az átmeneti pamut overált szoktam ráadni. A kezét akkor dugom el, ha nagyon hideg.

2022. dec. 8. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Az attól függ mi lóg ki belőle. Ha a felső teste igen, akkor adnék rá kabátot, hogy ne fújja át a szél, alulra elég vékonyabb réteg, hiszen ott nem tudja. Szerintem ekkora baba már nem igen marad meg vigyázban, így arra készülj, hogy kilóg a keze. Az én lányom pl. annyira tekereg és nézelődik a babakocsiban, hogy örülök, ha bármi is rajta marad. Esze ágában sincs aludni. Alvásnál bele lehet tenni a kezeket és a nagyobbakba nyakig az egész gyereket.

Sétálni vastag overálba viszem, de az autós hordozóba ebben nem kötöm be. Akkor inkább több réteg és van egy beköthető takarónk, azzal bugyolálom be.

Én is mindig hátra tenném a gyereket a helyedben. Nálunk is törpe méretű ember fér el így elöl, de istenem. Húzza össze magát, vagy üljön hátra a gyerek mellé. Be van téve az isofix talp, nem is pakolgatnám jobbra-balra. A légzsák kikapcsolható az anyósülésnél az autómban, de csak egyszer felejtse el az ember... Na mindegy, sose legyen baj!

2022. dec. 8. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:
35%

Bundazsak ala, ha csak nem -15 van kint, benti ruha megy. Hordozóba kapcsolható bundazsák rendesen zár felül is, nem lóg ki semmi.

[link]

Ha csak valamiféle derékig zárható bundazsák szerűségetek van, akkor nyilvan felül kabát, alul benti nadrág.

2022. dec. 8. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
#2 Pontosan! Egyetértek! Tesztek bizonyítják, hogy veszélyes, semmilyen körülmények között nem szabad babára hordozóban téli overált vagy bármi meleg öltözéket adni, csak betakarni. Az öv nem tudja megvédeni a babát, ha nem "szorosan" (értelemszerűen nem túl szorosan, csak megfelelően) van bekapcsolva. És igen, a maxi cosi nem sétára való, csak eljutni A-ból a B pontba az autóval. Max. 2 órát lehet benne a baba, utána 45 perces szünetet kell tartani. Mi így utaztunk, több ezres kilométereket.
2022. dec. 9. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!