Október végi babának milyen bundazsák vagy skafander kell?
Azt mondják, hogy mindenképpen vegyek bundazsákot. Az ugyanaz, mint a skafander? Vagy a bundazsák az a babakocsiba tehető bélés, a skafander meg az a kívül susogós kezeslábas?
És hányast? 62-est? Mert tudom, hogy azt ajánlják sokan, addigra lesz tél, mire ebbe belenő, de nem számítok nagy babára, én is kicsi vagyok, férjem is, 3 kg alatt születtünk mindketten. Ekkor is kell a 62-es? És melyik a jobb, amiben külön van a lába is vagy aminek az alja zsákszerű? (anyukám szerint ne is vegyek, mert én pl. üvöltöttem a skafanderben, nem tudta rámadni)
Nekem egy "bundazsakom" volt es egy babakocsiba rogzitheto bundazsak. Kimostam, megszaradt...Nagyon brutal volt a tel akkoriban mifelenk. Ugyhogy meg a bundazsak ala vettem tollal toltott kiscipot ( 7am enfant).
Sajnos a meretre nem emlekszem.
Szerintem ha veszel egy jó thermo béléses overállt (amit linkeltél az szerintem nem túl jó a téli hidegben, legalábbis én úgy látom, hogy nem elég vastag), aminek "susogós" a külseje, az a jó, az elég meleg, legalábbis nekem eleinte nem volt bundazsákom, én is sok takaróval takartam be, és csak a következő télen vettem bundazsákot (kocsiba valót).
Méretre én is inkább 62-est, vagy 74-est vennék, mert az nem baj, ha picit nagy rá (mondjuk nem lóg ki a keze belőle), mert jó drága, és nagyon hamar kinövik.
Esetleg nézz el bababörzére, én ott nagyon jókat vettem aránylag olcsón.
Talán ő lesz az. 62-68-as, azt írja hogy 2-6 hónap. Aukciós oldalon találtam, nem használt, új. nem egész 4 ezer forint.
Szerintem ne vegyél ilyen drágán. pár száz ft-ért vannak olyan jók, igaz használt, de mi baja lesz egy 62-es bundazsáknak ha napi 2x1 órát használják?
Vedd figyelembe, hogy október végén ha párás, szottyos idő lesz kb.2 két hétig még nem is viheted ki a babát, novemberben meg már min.62-es kell, az is csak 1,5 hónapig lesz jó - utána még kell a 68-as, ami már legyen kiscipős egészen március végéig (az idén még április végén is ráadtam a babámra) (október elejei az én fiam). Szóval ne vegyél drágán, mert több kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!