Bundazsák vagy overall? rutinos szülők! Melyik a praktikusabb télen sportkocsiba a még nem totyogó babának?

Figyelt kérdés
6 hónaposomra mit adjak a sétához, sportkocsiba átültünk nemrég, és azon gondolkozom, mit vegyek, overall-t, vagy bundazsákot, de nem tudom eldönteni, ezért szeretném kérni a véleményeteket! :) köszönöm!
2013. nov. 26. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Én vettem mindd a kettőt:)))

Most body, rugi, polár rugi, kabát van rajta, s úgy rakom a bundazsákba, mert az a melléig ér, kell a kabát.

Ha meg mínusz lesz, akkor body, rugi, overál, s úgy a bundazsák.

2013. nov. 26. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is vettem mindkettőt:)A bundazsákot azért is szeretem,mert a hordozóba is be tudom tenni,így ha kocsival megyünk valahova a vastag pulcsis babára ráteszem még egy takarót,bundazsákot behúzom,így nem fázik meg az alatt a kis idő alatt,az autóban meg kinyitom,a takarót is leveszem és nem kell a kabáttal bíbelődni mint eddig.

Ha nagyon hideg lesz akkor meg overállal teszem be a babakocsiba és úgy a bundazsák.8 hónapos a baba,mindkettőt használom,nem bántam meg,hogy vettünk bundazsákot is.

2013. nov. 26. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is mindkettőre szavazok :)
2013. nov. 26. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy overzsák. Ezt úgy lehet cipzározni, hogy ha akarod overáll, ha akarod bundazsák. Mi is ilyet vettünk.
2013. nov. 26. 12:48
 5/7 porcukormókus ***** válasza:
Nagy hidegben mindkettot, de en a bundazsakot meg tavasszal is hasznaltam takaro helyett, amimor kint altattam. Nem csuszik le, alul-felul melegiti a babat. En imadtam.
2013. nov. 26. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Bundazsákban hogy ültetitek be hordozóba vagy sportkocsiba a babát? Hogy kötitek be a lába között?

Én tavaly megvettem a bundazsákat már októberben a 2 hónapos kisfiamnak, de annyira utálta a mózest hogy kb egy héttel azután hogy megvettem a zsákot, feladtam és átültettem a hordozóba, úgyhogy visszavittem a zsákot és bundaoverallra cseréltem.

2013. nov. 28. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Beköthető bundazsákot kell venni. Sőt, olyan is létezik, ami variálható, van hozzá egy toldás, és akkor nemcsak mózesbe és hordozóba jó, hanem a sport részbe is. Mondjuk nem olcsó.
2013. nov. 28. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!