Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Cicifüggő totyogó?

Cicifüggő totyogó?

Figyelt kérdés

Van még a kislányomon kívül extrán cicifan kisgyerek? 2 éves múlt, gyakorlatilag óránként szopik, esze ágában sincs riktítani az alkalmakat.

Szeretem szoptatni, nem akarom elválasztani, csak érdekel, vannak-e 'sorstársak.' :)))

2013. márc. 12. 08:18
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ez nem normális
2013. márc. 12. 08:26
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Ha két éves múlt, akkor már nem totyogó, hanem kisgyermek.

Biztos vannak még ilyen gyerekek, bár már szerintem sem éppen a "normális" kategória egy két év feletti gyereket óránként mellre tenni.

2013. márc. 12. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
2 éves gyereket már akármennyit szoptatni sem normális, ilyen gyakran meg teljesen abnormális. Komoly lelkiproblémák lehetnek a háttérben vagy nálad vagy nála.
2013. márc. 12. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem sem normális. Ideje lenne elválasztani mert ez nagyon nem jó. Lehet neked valamilyen fura okból az de neki tuti nem.
2013. márc. 12. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Hm- hm. Én a legnagyobb szoptatáspárti is azt mondom, hogy ez túlzás. Leválasztani nem kell, de 2-3-4- re jó lenne csökkenteni.

Programokat kitalálni, játszótérre menni, bármi. Egyébként eszik mindent? Mondjuk csökkenteni akkor is jobb lenne

Lányom is sokat szopizik, 18 hónapos, 3-szor cicizik általában, de van, hogy 4-5-ször egy nap, de eszik ő mindent.

Bármennyire pártolom a szoptatást ( ha olvasgatsz itt a témában, meglátod mennyire :D ), úgy gondolom, hogy nála ez unaloműző is, figyelemelterelő. 2 évesen pedig mással kéne unalmat űzni. Ilyen idősen, szerintem a reggeli, ebéd körüli, és esti szoptatás elég.

2013. márc. 12. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Ez nagyon nem normális, ne haragudj.
2013. márc. 12. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
66%

Sokszor nem az a baj, h a gyerek nem akar elválasztódni, meg a gyerek igényli a szoptatást. Általában anyuka igényli a szoptatást, ő nem akarja elválasztani, mert az ő kis lelkének jó az, h a gyereke valamit csak tőle kaphat meg. Az meg mindegy, h a gyereknek már nemcsak a cicire van szüksége, hanem értelmi fejlődésre, mozgásra, társaságra, közös játékra, stb.

azért "cicifüggő", mert nem ismer más alternatívát. Mert akármi van, azt kapja.

2013. márc. 12. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!