Cicifüggő totyogó?
Van még a kislányomon kívül extrán cicifan kisgyerek? 2 éves múlt, gyakorlatilag óránként szopik, esze ágában sincs riktítani az alkalmakat.
Szeretem szoptatni, nem akarom elválasztani, csak érdekel, vannak-e 'sorstársak.' :)))
Ha két éves múlt, akkor már nem totyogó, hanem kisgyermek.
Biztos vannak még ilyen gyerekek, bár már szerintem sem éppen a "normális" kategória egy két év feletti gyereket óránként mellre tenni.
Hm- hm. Én a legnagyobb szoptatáspárti is azt mondom, hogy ez túlzás. Leválasztani nem kell, de 2-3-4- re jó lenne csökkenteni.
Programokat kitalálni, játszótérre menni, bármi. Egyébként eszik mindent? Mondjuk csökkenteni akkor is jobb lenne
Lányom is sokat szopizik, 18 hónapos, 3-szor cicizik általában, de van, hogy 4-5-ször egy nap, de eszik ő mindent.
Bármennyire pártolom a szoptatást ( ha olvasgatsz itt a témában, meglátod mennyire :D ), úgy gondolom, hogy nála ez unaloműző is, figyelemelterelő. 2 évesen pedig mással kéne unalmat űzni. Ilyen idősen, szerintem a reggeli, ebéd körüli, és esti szoptatás elég.
Sokszor nem az a baj, h a gyerek nem akar elválasztódni, meg a gyerek igényli a szoptatást. Általában anyuka igényli a szoptatást, ő nem akarja elválasztani, mert az ő kis lelkének jó az, h a gyereke valamit csak tőle kaphat meg. Az meg mindegy, h a gyereknek már nemcsak a cicire van szüksége, hanem értelmi fejlődésre, mozgásra, társaságra, közös játékra, stb.
azért "cicifüggő", mert nem ismer más alternatívát. Mert akármi van, azt kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!