Szeptember végi babának milyen overállt vagy bundazsákot vegyek? Vastagabbat vagy vékonyabbat? Hordozóba is fogom vinni meg babakocsiba is. 62-es méret elég vagy 68 ast kell?
Figyelt kérdés
olyan sok mindent olvastam már hogy már összezavarodtam2015. júl. 16. 18:03
1/7 anonim válasza:
Én nem vennék a helyedben, majd csak ha Megszületett. Ugyanis nem tudhatod, hogy mekkora babád lesz, és az időjárás sem mindegy. Lehet, még meleg lesz akkor, és olyan gyorsan nőnek még az elején.
2/7 anonim válasza:
Én egy átmeneti, vékonyabb de meleg, pl termo anyagú overált mindenképpen vennék, kb 62-es méretben,az autóba és babakocsiba is használható amig nincs téli hideg. Bundazsákot pedig nagyobbat 68-74-es méretben, mert az biztosan később kell. A bundazsák nálunk babakocsiba volt használva és télre is kellett egy átmeneti overál az autóba.
3/7 anonim válasza:
Vékonyabbat. Szerintem elég az 56-os bőven.
4/7 anonim válasza:
Én overált 56-ost vettem vékonyabbat, szeptember 30-ra vagyok kiírva. Bundazsákot én nem merek, ki tudja hanyas kell majd mire elég hideg lesz.
De így olvasva még az overállal is bizonytalan lettem.. na mindegy.
5/7 anonim válasza:
Semmilyent még. nem tudod előre, mekkora lesz a gyerek és milyen ütemben fog fejlődni. Mira overall kell, addigra kb. másfél hónapos lesz. Ha mindenképp meg akarod előre venni, 68-ra szavaznék inkább.
6/7 anonim válasza:
Én október elején szülök, de overállt addig én sem szerzek be. Nem lehet tudni mekkora lesz, mire bejön a hideg.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :)
Akkor sztem ez még várhat magára.
2015. júl. 16. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!