Hol szoktatok egészen kicsi (74-80-as) kislány bugyit venni?
Pont ezt a kérdést akartam kiírni :D
Csak azért válaszolok, hogy igazoljam, vannak ekkora gyerekek, akiknek lehet erre igénye. A lányom 2 éves múlt, most kezdődik nála a szobatisztaságra állás, és kis termetű gyerekként rövidnadrágokból 74-esek jók rá, a 80-as is már lötyög (és az előbb említett H&M-ből vásárolok jellemzően, szóval ez az ő méreteik alapján van). Hosszú nadrágból meg a 86-os már rövid (a 92 meg természetesen túl bő). Szóval kb lehetetlenség rá normális ruhát adni, ugyanakkor bugyiból meg magamból kiindulva is tudom, hogy a túl nagy az kényelmetlen.
A múltkor kerestem az Auchanban, csak 92+ méreteket találtam, nem vettem meg. Sinsay és Reserved, ahol kifejezetten a magas-vékony gyerekekre optimalizálják a ruhákat sem kínált megfelelő méretet. Én kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ez a gyerek kb 6 éves koráig nem hord majd bugyit :D
H&M webshopban van 74/80-as bugyi. Kicsit nagyobb méretezés, de nem találtam máshol kisebbet.
Amúgy, 2.5 éves múlt a kislányom, de a 86-os fürdőruha is nagy rá, egyszerűen bő. 74-es rövidnadrágjai vannak..
Olyan érdekes ez. Lányom magassaghoz vetített percentilise 2 % alatt van, mégis csak eggyel kisebbet hord hm-ből bugyik terén. 118 centi és a 110/116-os tökéletes rá.
86/92-es bugyival kezdett 2 évesen, amikor 96 centi 10,5 kiló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!