Tavaszi-nyári minimál kislány ruhatár miből áll?
86-os ruhákat hord a lányom. Mit gondoltok, milyen egy minimális (de minden megvan) ruhatár nyárra? Átgondolnám rendelés előtt.
3db ujjatlan body
5db rövid ujjú body
5db hosszú ujjú body
1 kantáros farmer
3 legging
2 rövidnadrág
3 melegítő gatya
2 pulcsi (vékony, vastag)
2 kabi (vékony, vastag)
Napkalap
Vékony sapi
Mi kell még? Ez túl kevés?
Nekünk ez már sok is lenne. Pl: az 5 hosszú ujjú body. Bentre eleve rövidet hord (télen-nyáron mindkét gyerek), kintre pedig pulcsi alá elég a rövid.
Ujjatlan bodyt se hordanak.
1 kabát elég.
Minden ruhát most kell megvenned, semmilye sincs? Gondolok itt a vékony sapkára. Ilyen időben már nem igazán kell, csak ha még újra visszajön a sarki levegő.
Leggings lehet több.
Amit leírtál nekem inkább tavaszi gardróbnak tűnik (sok a hosszúujjú/hosszú nadrág) Szerintem nyárra az 5 db hosszú ujjú body sok. Eleve vesztek pulcsit, hűvösebb időben elég lesz csak a rövid body+pulcsi.
Én vennék még pár darab kánikularuhát/ sima pamut kisruhát. 35 fokos melegben kényelmesebb, jobban szellőzik, mint a body+nadrág kombó.
Köszönöm! Akkor hosszú ujjúból 1-2,több rövid ujjú, leggings.
Szoknyaruhát nem vennék, még nem tud járni meg amúgy is haszontalannan néz ki, majd jövőre inkább. Ilyen ujjatlan napozót nézek még, de gondoltam ujjatlan bodyban ellesz amikor meleg van, esetleg rövid gatyával.
A méretből simán 1,5 évesre asszociáciál az ember...
Inkább 1-2 hosszú ujjú póló. Jobb rétegzésnek a rövid ujjú body fölé. Sokkal praktikusabb, mert ha meleg van, csak lekapod. Olyan idő meg úgy sincs, amikor a hosszú ujjú body önmagában elég, de egyúttal nem sok.
A napozó body helyett jó, mert sokkal lengébb, nem tapad és nem kell mellé még rövid nadrág is, de nincs is kint belőle a pelenka.
Köszönöm! 14 hónapos, még nem jár, nincs is hozzá nagyon közel.
Megfogadom a tanácsokat!
Ennek fele sem kell Nyára tavaszra vastag pulcsi nem kell vastag kabát nem kell, hosszú ujjú body nem kell, melegítő gatya sem kell
Vékonyabb pulcsi,
Leggings
Rövid ujjú body
Rövid nadrág
Vékony kabát.
Vékony sapka
Ennyi kellhet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!