Hiányzik a régi kislány divat valakinek?
Én is szoktam szoknyát vagy kis rudacskát ráadni leggingsszel.
A harisnya mindig lecsúszott, macerás átöltözni tornára és még sorolhatnám.
Oviba kényelmesebb a gyereknek.
Miután jàrni kezdett elkezdtem ruhácskákat is adni rá
A lányom harisnyában kényelmesebben van, de még nem maga öltözik.
Fiam is szívesen van harisnyában itthon, ( gondolom, ert csak 8 hónapos) nem csúszik le, nem kell igazgatni..
Nekem nem hiányzik. Pont a napokban néztem a parkban játszó gyerekeket, és az jutott eszembe, hogy milyen jó, hogy végre praktikusan öltöztetik a kislányokat is, nem keményített, habos-babos ruhákba, amiben kizárólag illedelmesen üldögélni lehetett, mert játékra teljesen alkalmatlan volt.
Az ovis korosztály egyébként általában szereti a szoknyát, de játszótérre egyáltalán nem célszerű viselet, legfeljebb úgy, ha van alatta minimum egy kisnadrág, mert mászókázás közben egyrészt iszonyú zavaró, másrészt meg ha valami, a telibe mutogatott bugyi tényleg ízléstelen, akkor már ezerszer inkább a leggings.
Nagyobbik lányom imádja a ruhákat. Oviban őssze pl harisnya +szoknya kombóban van. Ő az az igazi szoknyás ruhás lány típus. Most épp a hercegnős korszakát éli.
A kisebbik meg majd alakul. Lehet ő leggins fan lesz 🤷♀️
6 éves lányom nyáron szereti a szoknyát. Én kevésbé, mert nagyon nem praktikus játszani. Még futkározni hagyján, de aztán beül a homokozóba. Ha cipőben meg zokniban homokozik is tele van a lábujjai közt homokkal. Na most bele sem akarok gondolni, ha a bugyija megy vele tele. Csúszdázni is kényelmesebb leggingsben, mert a csupasz lábszára tapad a műanyagra és nem csúszik. Mászókán ki van mindene.
A túl hosszú ruhákban meg felbotlik. Városban mászkáláshoz jó egyébként. Csinos és aranyos.
Neki amúgy már újszülött ruhákból is vettem kis fodros-bodrosakat. A hugának már nem, mert tök folosleges, a babának meg kényelmetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!