Első lépésként milyen cipőt válasszak?
Figyelt kérdés
Ismerem a dd step, geox, richter márkát. A brendonban nagyon nem ajánlották a dd steppet, mert hogy kínában gyártják és a richter sokkal jobb minőségű. Érdekelnének a tapasztalatok!😊 Előre is köszönöm a válaszokat!nov. 30. 20:52
1/8 anonim válasza:
Én évek óta D.D. Stepet veszek, nem volt még vele problémám, nem azokott tönkremenni.
2/8 anonim válasza:
Én is D.D. Stepet vettem a gyerekeimnek. Semmi baj nem volt vele, jó minőségű, strapabíró cipők. Amúgy manapság már mindent Kínában gyártanak...
3/8 anonim válasza:
Elefanten volt az első cipője mindkét nagyobb gyerekemnek.
4/8 anonim válasza:
DD step, és nem bántam meg. Teljesen jó a minősége. Ki nem adnék annyi pénzt egy gyerekcipőért mint amennyit elkérnek a másik két márkáért. És ráadásul túl keménynek, merevnek tűnt nekem a másik kettő. Barefoot párti vagyok.
5/8 anonim válasza:
Én is dd stepet veszek a gyerekeimnek, mert óriási lábuk van, széles, és magas a rüsztjük. Ezeket meg nagyon kényelmesen tudják hordani. Szerintem ár/érték arányban teljesen jó.
6/8 anonim válasza:
A két éves kisfiamnak nagyon dundi lábfeje van pici korától kezdve, így szinte nem is nagyon jött szóba más, csak a D.D. Step.
Én elégedett vagyok vele, tönkre nem mentek még sosem szezon közben, utána meg rendszerint kinövi, nincs ideje elnyűni.
A sőtétkék bòrön látszik a kopás viszonylag hamar, mióta nagyon jön-megy, mászik mindenre, de az csak szépséghiba, nem csinálok belőle problémát.
A barefoot cipőit szoktam amúgy előnyben részesíteni, az első cipőjét anno elkérte megnézni a konduktorunk, és áldását adta rá, úgyhogy azóta is ezt hordjuk, csak speckó lábbelikből (gumicsizma, hótaposó és hasonlók) veszek néha másmilyet.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek a tippeket! Igen a geoxról mondták hogy merevebb és nagyobb korban ajánlják inkább. A richter meg 25e.-től kezdődik, és azért három havonta venni, így sem egy olcsó mulatság😊 Szerintem akkor én js a D.D-t választom.
dec. 1. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!