Más babának is nyomot hagy minden fejpánt a fején?
6 hónapos a kislányom, a feje teljesen átlagos méretű (42 cm).
Van kb 12 fejpántja, de csak 1-1 kép erejéig merem ráadni őket.
Nem zavarja őt, nem piszkálja, mosolyog ugyanúgy, viszont amikor leveszem ott marad a nyoma (a pánt és a masni résznek is).
Több fazonú fejpántunk van és mindegyikkel ez a helyzet.
Felpróbálom én is őket, mert viszonylag kicsi a fejem, de épphogy szorítanak engem (valamelyiket pl meg sem érzem, hogy rajtam van).
Szerintetek szoríthatja a kos buksiját?
Nektek is nyomot hagynak a fejpántok?
Az én lányomnak kicsi feje van
2,5 és 45 cm
Mégis nyomot hagyott ennyi idősen
De vannak nagyobbak
Utàna meg nem viselte el, amikor az nem esett le a fejéről
,,Mi a reteknek 12 fejpánt egy hat hónaposnak...?"
Egyrészt: nyilván, ha babaruha szettet rendelek, amihez hajpánt is jár nem fogom kérni pl a H&M-et, hogy szedjék már ki a csomagból. (-.-), + rendeltem egy csomagot amiben alapból több volt + örököltünk + a karácsonyi ruhájához és a kórházi babafotózáshoz vettem neki 1-1-et.
Másrészt: Te amúgy tuti férfi vagy...
Egész életemben azt vártam, hogy majd a kislányom szép ruhákba öltöztethessem. Akkor szerinted "mi a reteké" ne próbálkoznék vele?
Azért írom, hogy próbálkoznék, mert első az ő kényelme (ahogy a kérdésből is látod nem kínzom szegényt csak azért, hogy csinos legyen, 4 hónapos koráig csak tipegőket adtam rá a fodros ruhák helyett, mert úgy tartottam kényelmesnek, na mind1...).
Ha a baba nem viseli el magán vagy szorítja és úgy adják rá azt én is elítélem, de, ha nem akkor miért lenne kínzás?
Mindenkinek más az izlése. Én imádom a fejpántokat a babákon (persze van 1 határ a csillogást és a méretet illetően). Sőt! Most tuti kiverem a biztosítékot mindenkinél, de mindenünk rózsaszín: a babakocsi, a hordozó, a ruhák nagy része, az etetőszék stb... És rengeteg szoknyája/ruhája van már most tavaszra/nyárra. Hogy fokozzam ezt: 2 db farmerem van és ezen kívül csak egyberészes ruháim, szoknyáim. Nem győzök nekik új vállfákat venni a szekrénybe. Muszáj, hogy a kislányomat és engem lànyos dolgok vegyenek körül, ez kell a lelkemnek. Aztàn valószínűleg a kisasszony ez ellen úgyis elkezd lázadni, úgyhogy addig szépen kiélem magam, utána úgyis azt adok rá, amit ő szeretne felvenni.
Amúgy bennem is volt egy ilyen indíttatás a masnit illetően, hogy igenis látszódjon, hogy kislány. 😁 Bár szerencsére anélkül is látszódik a kis pofiján és már a haja is nő. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!