Autósülés fejpánt valóban veszélyes?
Figyelt kérdés
Próbáltam utána olvasni, de mindenhol csak ajánlják. Pedig rosszakat hallottam róla. Mivel lehet ezt alátámasztani? Esetleg tudna vki evvel kapcsolatban cikket linkelni?2020. márc. 11. 12:23
1/11 anonim válasza:
Szerintem megfojthatja a gyereket egy balesetnél
2/11 anonim válasza:
Nem megfojtja, hanem kitöri a nyakát.
Hirtelen fékezésnél a test tehetetlenül előrelendül, a fej nem tudja természetes ívvel követni, ha pánt van rajta és nyekk.
3/11 anonim válasza:
Bocsi az offért, most néztem utána mi ez, nem ismertem még, pedig jó ötletnek tűnik.
De ezen kívűl mivel lehet még megakadályozni hogy ne lógjon a gyerek feje, ha elalszik menet közben?
4/11 anonim válasza:
3, normális üléssel, ami dönthető és jó a kialakítása.
5/11 anonim válasza:
Én eleve nem is értettem, minek ez, a fiam feje sosem lóg az ülésben. De ezért, mert meg van döntve.
6/11 A kérdező kommentje:
Mi dönthető ülést használunk, de egy egyévesnél már nem kell teljesen ledönteni, akkor hogyan lehetne megakadályozni, hogy ne dőljön előre a feje? Mert ugye az is veszélyes, mert fulladást okozhat.
2020. márc. 11. 18:44
7/11 anonim válasza:
Nagyobbaknak nincsen dönthető ülés.
8/11 anonim válasza:
7, hogy ne lenne! A 4 évesem (105 cm) ülése is dönthető!
Kérdező, mi az hogy egy egyévesnek már "nem kell". Dehogynem! Ha alszik, úgy kényelmes és úgy biztonságos, ha döntöd.
9/11 anonim válasza:
Az ötévesem ülése is dönthető, 0-25kgos.
10/11 A kérdező kommentje:
És menet közben döntsem el? Sajnos az nem egy mozdulat. Ráadásul az sem teljesen vízszintes. Míg kisebb volt úgy használtuk, de akkor sem feküdt teljesen.
2020. márc. 11. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!